€ 0 – € 15

LoZ Masterclass: Hoe Succesvol Worden, filosoof Jeroen de Ridder

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat telt nu als succes in je leven en wanneer ben je geslaagd? En wat hebben geluk en succes met elkaar te maken, is het een nodig voor het ander? Hoe kan je tevreden zijn en niet jezelf telkens vergelijken maar wel een iedere keer een stapje verder komen op persoonlijk vlak en in je werk?

Jeroen de Ridder is universitair hoofddocent Filosofie aan de Vrije Universiteit en hij publiceert columns, wetenschappelijke artikelen en boeken over zijn expertises wetenschapsfilosofie, godsdienstfilosofie en kennisleer. Daarnaast is hij lid van de Jonge Akademie, een dynamisch en innovatief platform van jonge topwetenschappers met visie op wetenschap en wetenschapsbeleid.

Je ontmoet bij onze maandelijkse LoZ Masterclass zo’n veertig andere twintigers en dertigers die houden van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit en echte relaties. Er zijn altijd veel nieuwe gezichten bij de Masterclass dus kom zelf ook onze open community voor young professionals voor het eerst ervaren!

De hippe locatie van de LoZ Masterclass is in de binnenstad van Amsterdam en deze wordt later bekend gemaakt. Bekijk deze mooie clip om alvast de sfeer bij de LoZ Amsterdam Masterclass te proeven: https://youtu.be/WOlD9t3PMhw

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen