€ 8,37

LP Zomer BBQ

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rijswijk

Lijsterbeslaan 111

Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 14 juli a.s. organiseren wij de eerste LP leden BBQ. Deze BBQ is in het leven geroepen om elkaar in informele sfeer te ontmoeten en onder het genot van een maaltijd en drankje gezellig van gedachten te wisselen. De bedoeling is dat dit, bij succes, een jaarlijks terugkerend evenement wordt. De BBQ zou bijvoorbeeld ieder jaar op een andere lokatie bij een van de leden thuis plaats kunnen vinden.

Deze eerste LP BBQ wordt georganiseerd door aspirant bestuurslid en ‘ rillmeister' Jeroen Weber van de LP Rijswijk, die graag zijn achtertuin en 'Weber BBQ' beschikbaar stelt voor alle LP leden (en partner).
Iedereen is vanaf 16:30 uur welkom aan de Lijsterbeslaan 111 in Rijswijk.

De bijdrage voor het diner en bijbehorende (al dan niet alcoholische) drankjes bedraagt slechts 7,50 euro. U kunt zich voor deze BBQ via Eventbrite aanmelden en bij Jeroen Weber (j.weber@stemlp.nl) eventuele voorkeuren aangeven (denk aan vegetarisch eten, wel of geen varkensvlees of wel of geen alcoholische drankjes)

Wij verzoeken u zich voor 7 juli aan te melden zodat Jeroen hierop zijn inkopen kan afstemmen. Wij kijken er naar uit jullie in grote getale te mogen verwelkomen en samen met u het glas te heffen en een 'stokje te prikken'!

Bereikbaarheid
Tram 1 en tram 17 stoppen op loopafstand van de woning van Jeroen. Ook kunt u op loopafstand gratis parkeren, wilt u dichterbij parkeren moet er helaas vanaf 18:00 uur betaald worden via een App of de parkeermeter. Delft, Den Haag en Voorburg zijn op fietsafstand (15 minuten). Mocht u meer informatie over tram- of treinhaltes, route of parkeren willen dan is Jeroen graag bereid u meer informatie te verstrekken.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rijswijk

Lijsterbeslaan 111

Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen