Verkoop beëindigd

Luis Fonsi - Love + Dance Tour - AFAS Live Amsterdam

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Luis Fonsi Worldtour Verplaatst

Het optreden van Despacito zanger Luis Fonsi voor 4 december in AFAS Live is verplaatst.

Helaas moet LiveLabel mededelen dat, door technische en productieredenen binnen het schema van de internationale artiest en Grammy award winnaar Luis Fonsi, de originele datum van 4 december uit het tourschema word gehaald.

De artiest en het management zijn druk op zoek naar een nieuwe datum. De datum zal in 2018 zijn en wordt later bekend gemaakt. De artiest, het management en LiveLabel verheugen zich op de nieuwe verplaatste Europese tour, inclusief Amsterdam, later in 2018.

De mensen die al tickets hebben aangeschaft kunnen hun kaartje houden voor de verplaatste show. Luis Fonsi vindt het erg vervelend voor zijn Nederlandse vrienden die moeten wachten op zijn show. Maar hij zal zo snel mogelijk weer terug komen met zijn grote Latin hits.

Er zullen tijdens het wachten overduidelijk veel nieuwe hits worden toegevoegd aan zijn repertoire. Zoals de nieuwe single met Demi LovatoEchame la culpa’ die afgelopen vrijdag is uitgekomen.


LUIS FONSI "LOVE+DANCE WORLDTOUR"

Luis Fonsi komt 4 december 2017 naar AFAS Live in Amsterdam met de “Love + Dance Worldtour”!

Koop hier je tickets via Eventbrite.

Na het grote succes van zijn wereldhit ‘Despacito’ brengt Luis Fonsi zijn lang verwachte wereldtour naar Nederland.

Zoals de naam van de tour al aan geeft, zal Fonsi zijn beste muziek ten gehore brengen. Dit bevat bijna 2 decennia van zijn beste ballades en uptempo liedjes.

Het repertoire van de Puerto Ricaanse zanger bevat hits als ‘Aqui Estoy Yo’, ‘No Me Doy Por Vencido’, ‘Nada Es Para Siempre’, ‘Por Una Mujer’, ‘No Te Cambio Por Ninguna’ & de mega hit ‘Despacito’.

Met deze wereldhit heeft hij diverse records verbroken. Namelijk het meest bekeken filmpje op YouTube; 3,5 miljard+. Meeste streams op alle streamingplatformen; 4,6 miljard+. En zo blijven de records maar opstapelen.

Ook heeft de Latin zanger een aantal awards gewonnen omtrent zijn gigantische wereldwijde succes. ‘Song of the year’, ‘Trailblazer Award’ enz. Luis is voor de AMA’s ook talloze keren genomineerd en wordt verwacht ook daar in de prijzen te gaan vallen.

De wereldtour is 20 september van start gegaan.

Delen met vrienden

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen