€ 11

Luisterconcert Heather Bond (USA) & Elly Kellner (NL)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum voor Aandacht en Bewustzijn: Ont-moet

Buitenvest 94

4614AD Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Luisterconcert Heather Bond (USA) & Elly Kellner (NL)

Hart openende muziek met aangrijpende songteksten en vocalen. Singer-songwriters Heather en Elly spelen zowel samen als apart hun eigen songs, zichzelf begeleidend op piano en gitaar. Verwacht een intieme middag vol romantische luchtigheid, melancholie en hoop.

Heather Bond en Elly Kellner, twee singer-songwriters uit verschillende werelddelen, hebben beiden hun gevoelige hart op de tong. Ze leerden elkaar begin dit jaar online kennen toen Producer/GRAMMY winnaar Larry Klein (USA) hen selecteerde om mee te werken aan het Beyond Music album Same Sky, dat afgelopen 23 augustus wereldwijd werd gelanceerd. Deze plaat telt tien nummers van artiesten van over de hele wereld, waaronder het 'Different, you and I' dat de twee zangeressen samen voor dit project schreven. De samenwerking beviel het tweetal zo goed dat Heather eind september naar Nederland komt voor een aantal duo optredens. Ze kijken ernaar uit hun stemmen weer te laten versmelten en aan nieuwe muziek te werken.

Alhoewel Heather uit Nashville komt, de hoofdstad van Country muziek, past haar muziek eerder onder de noemer piano pop. Ze begeleid zichzelf op piano en neemt je met ingetogen, gevoelige songs en haar zwoele stem, mee naar een oase van rust. Naast haar solowerk is ze ook actief in haar band The Daybreaks en eerder waren haar liedjes te zien in TV shows, zoals Jane the Virgin en zelfs in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. Momenteel werkt ze aan haar nieuwe solo album dat in het voorjaar van 2020 uit zal komen.

Elly voelt zich met haar aangrijpende liedjes het meest thuis in de ruimte tussen lyrische pop en folk. Ze bespeelt een 4-string gitaar met speciale stemming en brengt, naast hier en daar wat humor, veelal een gevoel van warmte én acceptatie; alle emoties zijn dan ook welkom in haar muziek. Eerder tourde ze al met Iain Matthews (UK) en zijn band Matthews Southern Comfort en werkte ze samen met de Canadese troubadour Shannon Lyon. In september 2019 komt Elly's langverwachte Engelstalige album The Right Tools uit.

Speciale gast dit luisterconcert is componist en producer Sashla Shlain, oorspronkelijk uit Rusland en nu woonachtig in Zwitserland. Hij zal ook een muzikale bijdrage geven. De plaatsen zijn beperkt, wij adviseren daarom je kaarten vooraf te bestellen om zeker te zijn van toegang.


LINK NAAR VIDEO Heather & Elly - KLIK HIER

LINK NAAR VIDEO Beyond Music promo - KLIK HIER

www.ellykellner.com

www.heatherbondmusic.com


Online voorverkoop: €11,00

Deurverkoop: €15,00

Zaal open: 14:30

Aanvang: 15:00-16:30


Locatie: Centrum voor Aandacht en Bewustzijn: Ont-moet

Buitenvest 94, 4614 AD, Bergen op Zoom


Veelgestelde vragen:

Waarom kan ik beter van te voren een kaartje kopen? De ruimte is beperkt, vol = vol en als we ruim van te voren weten dat er méér bezoekers willen komen dan hebben we nog de kans een grotere zaal te organiseren. Om deze reden hebben wij voorkeur voor online tickets, wij vragen hiervoor je begrip.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement? Ingang via achterzijde Centrum Ont-Moet. Volg bij Ravelstraat 28 de bordjes Centrum Ont-Moet (door de ijzeren poort, Rechts aanhouden). Voldoende parkeerplaatsen aanwezig achter het gebouw.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen? Graag. We houden zelf ook een lijst aan met namen van wie een kaartje kocht.

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens? Je hebt geen ID nodig en kinderen zijn vanaf 12 jaar welkom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum voor Aandacht en Bewustzijn: Ont-moet

Buitenvest 94

4614AD Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen