Gratis

Lunch & Learn: e-mailbeveiliging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fellini

Grotemarkt 272

3011PA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het oorspronkelijke e-mailprotocol (SMTP) is intrinsiek onveilig en heel gemakkelijk te manipuleren. Je kunt je dus heel simpel als een ander voordoen, of e-mails onderweg afluisteren en aanpassen. De standaarden zoals DMARC, DKIM, SPF en STARTTLS zorgen ervoor dat mail veiliger wordt. Marco Davids van SIDN Labs gaat je leren wat wat je kunt doen om e-mail voor je klanten veiliger te maken.

Wij combineren graag hard werken met lekker eten en fun. Daarom organiseren wij een Lunch & Learn op een centrale plek in Rotterdam (goed bereikbaar met het OV en de auto) en waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen: de Markthal!

Nadat je bijgekletst hebt met gelijkgestemden en heerlijk geluncht hebt, kun je alles wat je tijdens de sessie geleerd hebt in de praktijk gaan brengen want je hebt nog hele middag voor je - we zijn rond 12:30 klaar.

Kom jij op donderdag 12 september ook naar onze Lunch & Learn? Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!

Krijg je de melding dat de Lunch & Learn vol zit? Plaats je dan op de wachtlijst door een mailtje te sturen naar danitsja@openprovider.nl!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fellini

Grotemarkt 272

3011PA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen