Gratis

Lunch & Learn: Food for thought voor ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Contentleaders

107 Stadsring

3811 HP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een winnende strategie ontwikkelen met het Strategiepalet


Laten we eerlijk zijn: een winnende strategie ontwikkelen, dat wil elk bedrijf. Toch horen we steeds vaker: “een strategie werkt niet meer in deze tijd, een tijd waarin zoveel verandert en waarin omgevingen complex en onvoorspelbaar zijn”.

In de loop van de tijd zijn er ook steeds meer strategietools en frameworks beschikbaar gekomen; van het klassieke framework van de ‘blauwe oceaan strategie’ tot het ‘Business Model Canvas’. Welke tool moet je gebruiken om een effectieve strategie te ontwikkelen? Zaken als lean en agile worden vaak als vervanging van een goede strategie gebruikt. Tegelijkertijd is een strategie juist in een tijd van onzekerheid meer dan ooit nodig.

In deze Lunch & Learn leer je hoe je met het Strategiepalet de juiste winnende strategie voor jouw bedrijf kunt kiezen. Naast de introductie van het Strategiepalet laten we met praktijkcases een aantal voorbeelden van de toepassingen ervan zien. Afsluitend geven we mee hoe je het Strategiepalet direct voor jouw bedrijf kunt gebruiken om je strategie verder te ontwikkelen.

Deze sessie wordt gegeven door Robert van Geenhuizen, stratreeg bij Contentleaders.


Dit is Lunch & Learn


Er zijn twee dingen zeker in het leven van een ondernemer. Eten en leren. Als je niet goed eet, val je om en als je niets leert, dan kom je niet verder. Tijdens de Lunch & Learn combineren we deze twee op een heerlijk inspirerende manier. Tijdens een goede lunch die precies 1,5 uur duurt, zodat je dit makkelijk in je agenda kunt inplannen, inspireren experts, innovators, en leaders of industries je, zodat je met een gevulde maag en positieve energie weer op pad kunt. Lunch & learn is ‘invite only’ (via leden) en enkel toegankelijk voor ondernemers met minimaal 10 medewerkers in dienst. Op deze manier leer je nieuwe dingen en ontmoet je interessante collega’s die waarschijnlijk met soortgelijke uitdagingen zitten. Plekken zijn schaars: per sessie hebben we maximaal 8 plekken. Op deze manier bewaren we een intieme sfeer. Na de sessies delen we altijd relevante tools, innovaties en methodes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Contentleaders

107 Stadsring

3811 HP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen