Gratis

Lunchsessie: Trends, Bedreigingen en Beveiliging in uw ICT omgeving

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lebe Business Centers

Transportlaan 1

6163 CX Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze sessie brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van digitale risico's en de beveiliging daar tegen.

Over dit evenement

Tijdens deze interactieve sessie (12:00-13:30) brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bedreigingen op het gebied van digitale beveiliging, hoe en waarom wordt er ingebroken? Hoe komen hackers aan mijn wachtwoorden? Wat is het Darknet en welke bedreigingen komen daar vandaan? Ook geven wij tips en trucs hoe bedrijven en personen op eenvoudige manieren hun digitale beveiliging enorm kunnen verhogen en er meer inzicht in kunnen krijgen.

Uiteraard zorgen wij voor een broodje en een drankje tijdens deze sessie. Deze sessie is open voor iedereen. Wij zien graag nieuwe contacten op deze sessies tegemoet. Aan onze klanten vragen we indien mogelijk een relatie uit te nodigen om de sessie over dit zeer interessante onderwerp waar naar onze mening elke bedrijfs eigenaar of ICT-verantwoordelijke enig inzicht en kennis in moet hebben.

De bedrijven waar we tot nu toe deze presentatie aan verzorgt hebben waren zonder uitzondering enthousiast en verbaast over de informatie die wij gedeeld hebben. Belangrijkste winst na deze sessie is dat u bewuster over digitale beveiliging zult gaan denken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lebe Business Centers

Transportlaan 1

6163 CX Geleen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen