€ 67

Lyanne Live - Show them what you've got!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strandpaviljoen Deining

71 Zeeweg

1901 NZ Castricum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hi, jij daar! Ben jij al zichtbaar genoeg? Val jij al op tussen de massa? Okay, heb jij dan voldoende klanten om rond te komen? Of heb jij het idee dat je meer uit jouw business kan halen? Maar je hebt geen idee hoe?

Voordat jij gaat sleutelen aan jouw businessmodel, ga ik je iets nieuws vertellen. Het succes van jouw bedrijf zit in jouw brand, niet wat jij doet of je verdienmodel.

Denk jij nu, huh wat bedoel je? Dan wordt het tijd om naar Lyanne Live te gaan.

Tijdens deze middag ga ik je inspireren en motiveren om van jezelf een sterk persoonlijk merk te maken. De nieuwe marketing is persoonlijk. Ik laat zien hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren zodat jij de erkenning en succes krijgt die jij verdient.


Wat kun jij verwachten?

Nee, je krijgt geen oersaai standaardpraatje met een upsell. Mijn missie tijdens deze middag is dat ik je iets wil bijbrengen en leren. Ik wil je laten ervaren wat de kracht van personal branding is.

Jij krijgt inspirerende talks en gaat aan de slag met opdrachten. Ja, wij komen in actie want alleen inspireren en motiveren is niet genoeg. Je gaat met inzichten en vol energie naar huis!

Wat ga jij ontdekken?

- waarom je doet wat je doet en wat juist jou uniek maakt
- hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren
- wat de invloed is van een persoonlijk sterk merk
op jouw succes en geluk binnen jouw bedrijf
- hoe jij jouw kracht kunt inzetten om meer geluk en succes te krijgen binnen je bedrijf.

Voor wie?

Lyanne Live is voor ambitieuze ondernemers die niet bang zijn om zichzelf te presenteren. Het podium durven pakken maar nog niet goed weten hoe. Daarnaast grote dromen hebben en bereid zijn deze achterna te gaan.

Ondernemers die voelen dat ze meer uit hun bedrijf kunnen halen en willen leren hoe ze hun kracht kunnen inzetten om van zichzelf een persoonlijk sterk merk te maken.

Restitutie

Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn is het helaas niet mogelijk om de ticket te retourneren 4 weken voor start van het event. Doorverkopen is toegestaan, graag wel doorgeven wie in plaats van jou komt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Strandpaviljoen Deining

71 Zeeweg

1901 NZ Castricum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen