Gratis

Maak het verschil! Ontdek emotiemanagement.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maak het verschil! Ontdek hoe emoties werken en kan er sturing aan geven.

Leidinggeven (aan jezelf) en ook ondernemen gaan over belangrijke keuzes maken en je gevoel op een juiste manier inzetten. Dat vinden we in een business-context best nog wel eens moeilijk; we willen vooral zakelijk blijven. Maar we leven in een beleveniseconomie en hoe mensen naar je kijken, je ervaren en wat je ze meegeeft wordt zo langzaamaan belangrijker dan wat je verkoopt of biedt. Gevoel maakt het verschil!

Wat moet jij als leidinggevende of ondernemer weten over hoe emoties werken? Wat is emotiemanagement en hoe kan het jou helpen succesvoller te worden in wat je doet? Wil je eens de positieve kracht van emoties ervaren en bruikbare handvatten ontvangen voor hoe je beter sturing geeft aan jezelf, je uitingen en daarmee je business-kansen? Als je met anderen (samen)werkt of hen sturing moet geven, waar moet je dan op letten?

Als organisatiecoach op het gebied van leiderschap en emotiemanagement neemt Faroshia Bergraaf-Ashley van EmoWorks mensen graag mee in wat emoties voor positieve waarde kunnen hebben. Ze laat je deze sessie ervaren hoe je emoties kunt inzetten om beter sturing te geven aan jezelf en verbinding te maken met anderen.

Ondernemen en leidinggeven met gevoel is de toekomst!

Neem een ontbijtje, kop cappuccino of thee en sluit aan bij deze positieve interactieve sessie bij Netwerkplein Makro Wateringen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Netwerkplein Makro Wateringen

10 Hoefsmid

2292 JJ Wateringen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen