Gratis

Maak je bezoekers gretig om zaken met je te doen! | part of CROSSROADS 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Maak je bezoekers gretig om zaken (meer) zaken met je te doen? Volg deze workshop en je haalt meer uit je online marketing inspanningen

Over dit evenement

Rondom de mogelijkheden van het online sales kanaal en online marketing spelen altijd veel vragen. Zeker voor startups, scaleups en ondernemers die willen groeien.

De vragen die wij vaak van ondernemers in gesprekken horen:

  • Op welke manier zet je de online marketing (en conversie) nu echt goed op als kleine, maar ambitieuze speler?
  • Waarmee en hoe maak je het onderscheid in deze digitale wereld anno 2020
  • Hoe kun je groeien met je website?

De workshop van ScaleUp Amersfoort op 19 novemer 2020 biedt hierop antwoorden.

Onderscheiden, opvallen en relevant zijn bij de juiste prospect of klant, dat is de uitdaging van hedendaagse marketeers. Bij een startup of scaleup is er vaak nog onvoldoende focus van de marketeer, dan wordt de online marketing door iemand bij gedaan.

Een gemiste kans!

Hoe dat anders kan en wat daarin slim is om te doen, dat leer je van de ervaring van Martin en Hielko, de mannen achter ScaleUp Amersoort. Als de drijvende krachten en motivatoren staan Hielko en Martin klaar en leer je van hun gezamenlijke online ervaring van meer dan 40 jaar . Zij kennen de klappen van de zweep. Ervaring die zij delen en inzetten om startups en scaleup ondernemers en marketeers uit de regio te adviseren en coachen.

In onze blended workshop maak je kennis met deze ervaring en de praktische adviezen, je kunt meteen aan de slag met verbeteren. Wat is nu handig om in te zetten aan communicatiekanalen om je doelgroep echt te bereiken! In deze wereld nemen Martin en Hielko je mee tijdens de workshop. Vanuit een beetje theorie, maar vooral met praktische voorbeelden en handvaten om de volgende dag mee aan de slag te gaan in het verbeteren van je eigen website.

Wat neem je mee?

Welke concrete take-aways krijgen deelnemers aan de workhsop Online marketing van noodzaak naar leadgenerator aan het einde mee?

  1. Vanuit een beetje theorie, maar vooral meer dan 40 jaar ervaring ga met praktische voorbeelden en handvaten naar huis om direct aan de slag te gaan in het verbeteren van je eigen website.
  2. Niet de theorie, maar jullie potentiele bezoekers en de conversie verbetering staan centraal!

Dat kan in anderhalf uur!

Volg onze workshop tijdens crossroads 2020 op 19 november van 13:30 tot 15:00 uur. Corona proof een online evenement.

Meld je snel aan, wij hebben slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Part of Crossroads 2020

From 16 – 20 November, StartupUtrecht and partners organise Crossroads 2020. Crossroads 2020 gives startups, scale-ups, investors and corporates valuable encounters. Valuable, because you learn. Valuable, because you meet the right people. Valuable, because after Crossroads 2020, you know better which way to go.

About this event

Tijdens CROSSROADS 2020 gemaakte opnames kunnen gebruikt worden voor berichten op de sociale media kanalen van Scale Up Amersfoort en StartupUtrecht. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dit bij het begin van het event aangeven bij de organisator.

Uw emailadres wordt door de organisator doorgegeven aan StartupUtrecht. Het wordt één keer gebruikt: Na afloop stuurt StartupUtrecht aan alle bezoekers een eenmalige een update over het event.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen