€ 119,79

Maak je dromen waar met een Visionboard

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een Vision Board verandert je leven

Wat is een Vision Board?

Het is een manier om je droomleven te manifesteren. De inzichten komen vanzelf. En anders help ik je daarbij. Selecteer je favoriete afbeeldingen en woorden uit de magazines. Plak ze op een groot posterbord en kijk er elke dag naar. Zo stel je je hersenen op één lijn met de resultaten die je het meest wilt aantrekken. Oprah, Ellen DeGeneres en Katy Perry zweren bij Vision Boards!

Is het echt zo simpel?

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, hoor ik je denken. Er is een heel proces om jouw Vision Board nog krachtiger te maken, maar dat is voor later. In mijn ervaring als ondernemende en ambitieuze vrouw, maken we gewoonweg geen tijd voor onszelf. We laten ons leiden door ons drukke privé en professionele leven. Continu alle ballen in de lucht te houden. Klaar nu! Tijd voor verandering.

Voor wie

Deze training is bij uitstek gemaakt voor de ambitieuze en zelfstandige vrouw die er klaar voor is haar expertise en kennis te tonen, haar naamsbekendheid wil vergroten en wil groeien naar het volgende level samen met gelijkgestemde ondernemende vrouwen.

De trainer

De training wordt geleid door Eveline-carolina van Straten. Zij heeft haar sporen verdiend als ondernemerspsycholoog en Master in Business. Zij begon om haar eigen centjes te verdienen als 12-jarige met de deur-aan-deur verkoop van bloemen en had haar eerste bedrijf op haar 14e. Als kind van zelfstandig ondernemers is het ondernemen haar met de paplepel ingegoten.

Investering

Een geloofwaardige expert deelt haar kennis en is zichtbaar. Een visionboard vormt een krachtig hulpmiddel om jouw succes te vergroten en na deze training weet jij welke stappen je kunt zetten om nog succesvoller te zijn met jouw bedrijf.

De kosten voor deze training zijn voor € 99,- excl. btw inclusief lunch en alle drankjes – Sisters van de Secret Sisterhood hebben uiteraard gratis toegang (wel opgeven want vol = vol!)

Praktische informatie

Locatie: Eve&Lilith Womencave – Klieverweg 6 – Slootdorp – Openbaar vervoer: naar Wieringerwerf met bus 135 of 350 - we halen je op bij de bushalte.

Programma:

09:00: Inloop met koffie/thee en wat lekkers

09:30: Training Visionboard

12:30: Lunch (heb je dieetwensen? Geef deze dan aan ons door!)

16:00: Netwerken en napraten

Inschrijven

Gun jezelf deze investering. Schrijf je nu gelijk in! Deze training zal snel vol zitten, dus wacht niet langer en mis dit niet.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen