€ 33,28

Maak jouw onweerstaanbare product!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maak jouw onweerstaanbare product!

Maak producten van jouw diensten en maak vandaag één echte klantentrekker.

Op dinsdagmiddag 19 september 2017 wordt de Academie voor Succesvol Ondernemen feestelijk geopend. Dit doen wij met dit openingsevent. Je krijgt inzicht in wat er nodig is om succesvol(ler) te ondernemen o.a. aan de hand van ons PIT-model. Je leert een onweerstaanbaar product/dienst mét passende prijs ontwerpen waarmee je bijzonder aantrekkelijk wordt voor jouw klanten. Aan het eind van de middag heb je een onweerstaanbaar product ontwikkeld en zet je een eerste stap richting een bijpassende prijs. Een passende prijs is namelijk lastiger dan het klinkt. Want wat is jouw product eigenlijk waard.

Natuurlijk is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje andere ondernemers en de trainers van de Academie te ontmoeten.

Kosten Openingsevent

Deelname aan het Openingsevent is gratis. Wij vragen alleen een bijdrage in de kosten voor zaalhuur en catering van 37,50 euro p.p. (excl. BTW). Boek je vóór 3 september dan heb je recht op de vakantieprijs van 27,50 euro p.p.

Waarom en voor wie?

Het openingsevent is toegankelijk voor iedere ambitieuze ondernemer met een dienstenaanbod, die zichzelf en dus zijn/haar bedrijf, wil blijven ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Je bent toe aan de Next Step en weet nog niet zo goed hoe je daar invulling aan kunt geven. Je bent nieuwsgierig wat daarin allemaal mogelijk is. Je houdt ervan om geïnspireerd te worden door andere ondernemers en te leren van elkaar.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en het glas met je te heffen op dinsdag 19 september a.s.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen