Gratis

Meerdere data

Maak online kennis met Qigong!

Venster Acties en details

Gratis
Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wil je fysiek en mentaal ontspannen en/of sterker worden? En kennis maken met QIGONG? Lekker vanuit huis. Schrijf je dan nu in!

Over dit evenement

Qigong brengt je in het hier en nu. Je gedachten en gemoed komen tot rust, en je voelt je fysiek sterker. Je gaat ervaren wat balans tussen lichaam en geest betekent.

In heldere bewoordingen en bewegingen, neem ik je mee in de basis beginselen van Qigong. Het voelen en laten stromen van Qi, levensenergie. Een open houding, waardoor je Qi vrij kan stromen, en je lichaamsbewustzijn ontwikkelt. En het loslaten van gedachten en creëren van een open geest, komen allemaal aan bod in deze kennismakingsles.

Wil jij heerlijk kennismaken met Qigong vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Dan is dit je kans om het positieve en helende effect van de Chinese bewegingsleer Qigong te ervaren.

Deze les is geschikt voor alle leeftijden, jong en oud, gezonde, drukke en/of chronisch zieke mensen, en ook prima om samen te doen.

Na deze les heb je ervaren hoe je je hoofd leeg kan maken, ben je bewuster geworden hoe je in je vel zit, en hoe het zit met je fysieke gesteldheid is. En kan je 's nachts heerlijk ontspannen slapen!

Klik op de ticketlink om je aan te melden.

Je krijgt dan 1 dag en 1u voor aanvang de link waarmee je in kan loggen.

Voor meer informatie over Qigong, Tai Chi & Lely Oei, kijk op deze website: www.taichidelft.nl.

Tot gauw?!

Ik hoop het! Groet, Lely

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Organisator Tai Chi Delft, Tai Chi & Qigong by Lely Oei

Organisator van Maak online kennis met Qigong!

Tai Chi Delft biedt verschillende lessen Tai Chi & Qigong geschikt voor alle leeftijden en mensen met en zonder beperkingen. De bewegingsleren worden benaderd vanuit de oorspronkelijke Chinese bronnen: gevechts­kunst en gezondheid. Centraal staan bewustwording en vitaliteit. Het effect zal voelbaar zijn in je dagelijks leven en de balans tussen lichaam en geest op een unieke manier verrijken. Tai Chi Delft leert u de dagelijkse hectiek met oosterse meditatie tegemoet te treden.

Oprichter van Tai Chi Delft is Lely Oei, door haar Chinees, Indonesische afkomst, is zij in staat oosterse wijsheid naar onze dagelijkse praktijk te vertalen. Door haar persoonlijke ervaring met reuma, en als gecertificeerd participatiecoach chronisch zieken, is zij een expert geworden in het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn.

Meer info op www.taichidelft.nl en www.lelyoei.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen