€ 17,50

Maanyoga in Grote Kerk Naarden door Padmini Kruitwagen

Venster Acties en details

€ 17,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Kerk Naarden

13 Marktstraat

1411 CX Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Van 29 juni t/m 24 juli is het bezinningsmaand in Grote Kerk Naarden. Kom jij een yogales volgen in het avondlicht van een stille kerk?

Over dit evenement

Vier woensdagavonden zijn gereserveerd voor een bijzondere yogales. Op je eigen matje op de vloer voel je de grootsheid en ervaar je de serene sfeer van het monumentale gebouw.

Woensdag 14 juli 2021 - 20.00 - 21.30 uur

Maanyoga door Padmini Kruitwagen - Vers Licht

Tijden

  • 20.00 uur inloop, verzamelen voor de kerk, Toreningang
  • 20.10 uur start les
  • 21.30 uur einde

Goed om te weten

  • Neem je eigen matje mee
  • Je kunt het beste al je yoga-outfit aan hebben
  • Er is genoeg ruimte, we houden rekening met 1,5 meter afstand

Alle data

  • Woensdagavond 30 juni en 7 juli (Dorien van Nieukerken)
  • Woensdagavond 14 en 21 juli (Padmini Kruitwagen)

Over Padmini Kruitwagen

Padmini Kruitwagen is geboren in India en is in opgegroeid in Mumbai, Mirzapur en Varanasi. Ze komt uit een familie waarin yoga, meditatie, pranayama en ayurveda onderdeel zijn van het dagelijks leven in India. De guru die bij Padmini in huis woonde begeleidde de familie in de wijsheden van de vedas. Hij leerde het gezin in balans te blijven.

Voor Padmini betekent yoga thuiskomen. Het voelt aan als immaterieel erfgoed, een levende traditie, die het mogelijk maakt om haar eigen roots opnieuw te ontdekken en nog beter te begrijpen. Maar het allerbelangrijkste van yoga is, dat yoga iedereen laat thuiskomen. Je eigen ademhaling neemt je mee op reis en laat je landen in je lichaam.

Yoga betekent in essentie aansluiting vinden, het ervaren van de eenheid die er eigenlijk al is. Dat doet Padmini onder andere met chandra vinyasa yoga, oftewel yoga op het ritme van de maan. Maanyoga brengt je dichter bij vinyasa, dat ook cyclus van het leven betekent. Voor alles is een tijd. Een tijd voor actie en een tijd voor ontspanning. Deze vorm van yoga laat je vertragen. Je beweegt vanuit een shanti rasa: een liefdevol en zacht gevoel.

Maanyoga geeft je lichaam de tijd om rust te vinden. De rust geeft je de kans om je energie naar binnen te richten. Vanuit die rust kun je weer doorgaan. En dat is de helende kracht van maanyoga. Ben je deze zomer ook toe aan rust en verkoeling? Grote Kerk Naarden nodigt je uit om mee te bewegen op de ritme van de maan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Kerk Naarden

13 Marktstraat

1411 CX Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting Grote Kerk Naarden

Organisator van Maanyoga in Grote Kerk Naarden door Padmini Kruitwagen

Middenin de Vesting staat Grote Kerk Naarden: al eeuwenlang een baken van Holland. Voor schippers op de Zuiderzee, voor de Spaanse troepen en de Geuzen, voor de postkoets in de zeventiende eeuw, voor bezoekers en bewoners in meer dan 500 jaar geschiedenis. Of je nu alleen of met veel bent, het gebouw omarmt je. Met haar zachte licht en wereldberoemde tongewelf boven je hoofd.

Grote Kerk Naarden is een podium voor kwaliteit en een plek voor iedereen om te luisteren, beleven, delen en beschouwen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen