Maassluise Bokkentocht 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maassluis

P.C. Hooftlaan

6

3142GH Maassluis

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Maassluise bokkentocht gaat door! Dit jaar in een 'sit down' editie. Geniet van 7 verschillende bockbieren met bijpassende hapjes.

Over dit evenement

Wat is De Maassluise Bokkentocht?

De Maassluise Bokkentocht is de leukste manier om kennis te maken met de Maassluise horeca. Je maakt een wandeling door de haven en binnenstad van Maassluis en komt zo langs diverse restaurants en cafés. In elk deelnemend restaurant of café kan je genieten van een bockbier met bijpassend gerechtje.

Vanwege de corona maatregelen hebben we besloten om van deze editie een ‘sit-down’ editie te maken. Dit betekent dat je in de restaurants/cafés verplicht bent om plaats te nemen aan een tafel. Daarnaast zullen we 7 groepen van maximaal 30 personen maken zodat we ten alle tijden de 1,5 meter kunnen garanderen. Elke groep start in een ander restaurant waar je je informatieboekje en armbandje ontvangt. Daarna kan je op je eigen tempo de vastgestelde route afgaan.

Voor wie is De Maassluise Bokkentocht bedoeld?

Voor iedereen die van gezelligheid en natuurlijk van een biertje houdt! Zowel speciaal bier drinkers als mensen die van gezelligheid houden zullen genieten van de herfsteditie van de bierwandeling.

Zitten we in een vaste groep?

Ja, om de regels van het RIVM te kunnen handhaven zullen we de deelnemers verdelen in groepen van maximaal 30 personen. Wil je bij elkaar in een groep? Stuur dan een mail met wie je in de groep wil naar kevin@kevinsgrandcafe.nl

Kan ik mijn eigen route bepalen?

Nee. Door de corona maatregelen is er een vaste route uitgestippeld. Elke groep start in een ander restaurant, bij het eerste restaurant check je in en ontvang je je informatieboekje. Ben je bij je laatste locatie gearriveerd? Dan mag je hier het glas houden voor jezelf! Je mag zelf bepalen hoe lang je bij een restaurant/café blijft zitten maar houd er wel rekening mee dat om 18:00 het evenement is afgelopen en de restaurants dan druk bezig zijn met het diner. In de cafés ben je natuurlijk van harte welkom voor een afzakkertje!

Hoe veel bier wordt er geschonken?

Op de zondagmiddag bezoekt u 7 restaurants of cafés. Als we ‘gewone’ glazen zouden schenken zou je aan het einde van de dag bijna 2 liter bier hebben opgedronken. De restaurants schenken daarom in glazen van 0,2 cl.

Kan ik dezelfde route lopen als mijn vrienden die al een kaartje hebben gekocht?

Indien er nog plek is kan dat. Stuur hiervoor een mail naar kevin@kevinsgrandcafe.nl

Moet ik precies om 13:00 beginnen?

Nee hoor, je mag beginnen wanneer je wil. Houd er wel rekening mee dat het evenement om 18:00 is afgelopen en je daarna niet meer voor de bierwandeling terecht kan in de restaurants. Zij zijn dan druk bezig met het diner.

Kan ik op de dag zelf beslissen of ik de bierwandeling ga lopen of niet?

Nee. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze sluit op de vrijdag voor het evenement. Wacht echter niet te lang want alle voorgaande edities waren ruim van tevoren uitverkocht. Op de dag zelf kan je dus geen kaarten meer kopen.

Ik drink geen alcohol?

Geen probleem, u kan dit op de dag zelf bij elk restaurant aangeven en mag dan een ander drankje naar keuzen nuttigen. Houd er rekening mee dat als je iets extra’s of duurs besteld het kan zijn dat je moet bijbetalen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maassluis

P.C. Hooftlaan

6

3142GH Maassluis

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen