€ 10

Maats Koerspraat: Maarten Tjallingii

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maats Cycling Culture

Van Woustraat 165

1074AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de serie Maats Koerspraat gaan we op zoek naar de mooiste verhalen uit de koers. Verhalen van renners, oud-renners of interessante gasten die dicht op het vuur zitten. Na twee uiterst geslaagde edities afgelopen winter met Niki Terprsta en Merijn Zeeman organiseren we op donderdag 12 maart 2020 de laatste editie van dit seizoen. Gast tijdens deze avond is oud renner Maarten Tjallingii. Vorig jaar hadden we Maarten al een uitgenodigd als gast maar kwam er op het laatste moment iets tussen. Dit seizoen gaat het er dan toch echt van komen!

Maarten Tjallingii (1977) heeft in 2016 op 38 jarige leeftijd een streep gezet onder zijn carrière als profwielrenner. Maarten staat bekend als positivist, een doorzetter, meesterknecht en hardrijder die menig peloton op het lint wist te zetten. Tijdens zijn carrière heeft Maarten Tjallingii twee keer de Tour de France uit, twee keer de Vuelta en zes keer de Giro d’Italia uitgereden. Uiteraard gaan we het met Maarten uitgebreid hebben over Parijs-Roubaix waarin hij in 2011 als derde wist te eindigen!

Maarten is na zijn wielercarrière gestart met het verslag geven bij wielerkoersen op Eurosport, geeft hij coaching met zijn bedrijf, is sinds jaar en dag vegetariër en was een van de eerste profs die begon met Yoga. Genoeg om het over te hebben dus... We kijken samen met Maarten terug op het succesvolle wielercarrière en het leven na het wielrennen!

Top Host en wielerfanaat Eric Corton zal deze avond verzorgen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maats Cycling Culture

Van Woustraat 165

1074AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen