€ 50

Meerdere data

Macbeth op de prachtige buitenlocatie van de houtzagerij Twickel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Houtzagerij Twickel

Zaagmolenweg 1

7491 BS Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Macbeth op de houtzagerij Twickel: meertalig .. ook een tikkie Twents!

Over dit evenement

De Rotaryclub Delden-Borne organiseert in samenwerking met theatergroep King’s Men de succesvolle voorstelling Macbeth. Shakespeare zoals het bedoeld is: toegankelijk, meeslepend, confronterend, vol humor.

Een grote vertelling in een intieme bewerking, juist in deze ‘afstandelijke’ tijden.

De vier spelers van King’s Men brengen de prachtige taal van Shakespeare tot leven in het Duits, Nederlands, Engels en een tikkie Twents.. moeilijk? Zeker niet. No fear Shakespeare! Macbeth is tijdloos verhaal over een held in zijn onomkeerbare bloederige strijd om de macht.

Macbeth speelt zich af op de sfeervolle buitenlocatie van de houtzagerij Twickel met ruimte voor maximaal 75 bezoekers per voorstelling. Een groot verhaal voor een klein publiek. Het publiek zit aan kleine tafeltjes en de voorstelling speelt zich voor en rondom hen af. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangen de bezoekers een picknickplank zodat men tijdens de voorstelling kan genieten van een eigen drankje en Twentse tapas. De voorstelling duur circa 2, 5 uur inclusief pauze. In de pauze krijgen bezoekers op ludiek wijze hun drankjes aangevuld.

De kaarten kosten 50,- per persoon en zijn inclusief picknickplank, hapjes en drankjes.

De opbrengst van de voorstellingen doneert de Rotary aan de Hooiberg Borne. De Hooiberg is een initiatief van een groep ouders dat 12 jonge volwassenen met een beperking een warm “thuis” biedt midden in de Bornse wijk “De Stroom Esch”. Voor het inrichten van de gemeenschappelijke ruimten (woonkamer, keuken en tuin) en het organiseren van leuke activiteiten voor de bewoners zijn de ouders een crowdfunding gestart.

Mocht de voorstelling wegens overheidsbeleid inzake corona moeten worden afgelast, dan ontvangt u de kosten van het ticket retour. We proberen dat zo snel mogelijk te doen, maar houd u rekening met een doorlooptijd van enkele weken.

Delen met vrienden

Locatie

Houtzagerij Twickel

Zaagmolenweg 1

7491 BS Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen