MacroCad Open Huis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MacroCad

Duivendrechtsekade 82

1096 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom 5 november inspiratie op doen en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied 3D ontwerp, visualisatie en realisatie.

Over dit evenement

Op dinsdag 5 november houden wij Open Huis op onze locatie in Amsterdam. Kom inspiratie op doen en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D ontwerp, visualisatie en realisatie. De gehele dag door zijn er verschillende activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld een presentatie uit de praktijk, kom kijken bij een demo of onderga een VR experience. Tijdens de breaks kun je bovendien ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Wij zorgen voor een lekkere lunch en borrel.

Het programma:

9:30 uur Deuren gaan open

10:00 uur Welkom

10:30 uur SketchUp Pro 2019 News, Tips & Tricks - Eric Eelman

10:30 uur Unreal Engine Experiences - Joep van der Steen

11:30 uur BIM 360 Design - Revit work-sharing en project workflow in de cloud - Dinant Voortman

11:30 uur Ontwikkelingen Chaosgroup - van een nieuw licentiesysteem tot Project Lavina - Stefan Twigt

12:30 uur Lunch

13:30 uur AutoCAD Web en Mob overal en op elke apparaat - Dinant Voortman

13:30 uur 3D modelleren met MODO - voor alle markten van schets tot VR presentatie - Stefan Twigt

14:30 uur New in Rhino WIP - Carlos Pérez (Engelstalige sessie)

14:30 uur Autodesk License Management - van serienummer naar Single Sign On - Dinant Voortman

15:30 uur Rhino Inside Revit - Eric Eelman

15:30 uur Lumion new (onder voorbehoud) - Joep van der Steen

16:30 uur Borrel

Meer informatie over de sessies:

SketchUp Pro 2019 News, Tips & Tricks: SketchUp Pro wordt steeds uitgebreider, maar veel van de tools die al heel lang in SketchUp zitten zijn voor het grote publiek onbekend. Eric Eelman vertelt over de verborgen pareltjes.

Unreal Engine Experiences: en presentatie vol inspiratie, mogelijkheden en voorbeelden van de verschillende soorten presentaties die je kunt maken met Unreal Engine, gegeven door Joep van der Steen.

BIM 360 Design - Revit work-sharing en project workflow in de cloud: Dinant Voortman vertelt over het verbinden van projectteams en informatie op een centrale locatie in de cloud. Vermijd dubbel werk, werk georganiseerd samen en verhoog de productiviteit. Eigen Revit server(s) zijn niet meer nodig.

Ontwikkelingen Chaosgroup - van een nieuw licentiesysteem tot Project Lavina: Kom kijken naar de nieuwe ontwikkelingen in de software van Chaosgroup. Stefan Twigt laat de diverse programma's aan bod komen.

AutoCAD Web en Mob overal en op elke apparaat: Dinant Voortman zet verschillende Autodesk Web en Mobiele applicaties uiteen, waardoor je eenvoudig altijd je tekeningen bij de hand hebt. Bim 360 Doc/ Design, AutoDesk Desktop Connector, OneDrive en Dropbox komen aan bod.

3D modelleren met MODO - voor alle markten van schets tot VR presentatie: In deze sessie geeft Stefan Twigt wat slimme tips en vertelt hij over een paar nieuwe mogelijkheden van MODO 13.

New in Rhino WIP: Carlos Pérez Albà van McNeel Europe verzorgt een Engelstalige presentatie waarbij hij ingaat op de vernieuwingen in Rhino 7 WIP, inclusief Sub-D Modeling, QuadRemesher, Rhino.Inside en Compute technologies.

Autodesk License Management - van serienummer naar Single Sign On: Hoe moet ik mijn licenties installeren in het nieuwe license model? Wat zijn de voordelen? Dinant Voortman vertelt er alles over.

Rhino Inside Revit: Rhino kan goed samenwerken met andere programma’s. Binnenkort kan Rhino ook als plug-in worden gebruikt. Eric Eelman laat aan de hand van voorbeelden zien hoe dit werkt in combinatie met Revit en wat de voordelen zijn.

Lumion new: door Joep van der Steen onder voorbehoud

Al onze specialisten zijn tijdens onze Open Huis dag aanwezig. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de persoon achter de ‘telefoon’? Kom dan langs. Deelname is gratis, maar wel via aanmelding via Eventbrite. Onze locatie in Amsterdam bevindt zich op de Duivendrechtsekade 82. Het is mogelijk om langs de weg te parkeren. Het tarief is 30 cent per drie uur.

Datum en tijd

Locatie

MacroCad

Duivendrechtsekade 82

1096 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen