€ 151,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

B. Amsterdam

763a Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De tweede editie van Mag Inspiration Day komt eraan. Kom vrijdag 6 maart naar de bruisende startup-broedplaats B. Amsterdam voor de tweede editie van Mag Inspiration Day, voor your shot of creativity!

Deze inspirerende dag, gezamenlijk georganiseerd door de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), is hét event voor magazine mediamakers in Nederland. Meer dan tien topsprekers uit binnen- en buitenland, zoals Farrah Storr (ELLE UK), Coverjunkie Jaap Biemans en Christoph Amend (Zeit Magazin), zijn onderdeel van de tweede editie van Mag Inspiration Day 2020. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven. Onze dagvoorzitter is Floor Cornelisse.

De Early Bird-ticketprijs is €60,50 inclusief btw voor leden van de NVJ of de MMA en €114,95 inclusief btw voor niet-leden. Wees er snel bij, de Early Bird-ticketprijs is geldig tot en met 14 februari, daarna is de ticketprijs €90,75 inclusief btw voor leden van de NVJ of MMA en €151,25 inclusief btw voor de niet-leden. Leden ontvangen een kortingscode van hun organisatie.

Ben je lid van de MMA of de NVJ en heb je geen kortingscode ontvangen? Vraag deze dan aan bij hen om korting te ontvangen op je toegangsticket voor Mag Inspiration Day 2020. Zij zijn te bereiken via: info@mma.nl en vereniging@nvj.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

B. Amsterdam

763a Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen