Gratis

Makathon Smart Solutions voor Water en Natuur 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PWN

Waterweg 1

1969 GA Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De 2019 editie van de Makathon: Het schoonste drinkwater voor iedereen!

Help jij mee om innovatieve oplossingen te creëren zodat we ook de komende 100 jaar continu het schoonste drinkwater kunnen leveren? Doe dan mee aan de makathon smart solutions water en natuur.

In de komende twee jaar krijgen wij bij PWN 100 nieuwe medewerkers en gaan ook veel medewerkers met pensioen . De uitdaging is om de nieuwe medewerkers te werven, de medewerkers snel in te kunnen zetten maar ook dat de nieuwe medewerkers op een manier kunnen werken die bij hen past. Aan de andere kant hebben de zittende PWN professionals behoefte aan met zo min mogelijk inspanning overbrengen van hun kennis en efficiëntie in huidige processen.

Tijdens de makathon krijg je de kans om een duik te nemen in de drinkwatersector. Door daadwerkelijk met een team oplossingen voor uitdagingen te maken, kun jij een bijdrage leveren aan de toekomst van PWN maar krijg je ook de kans je passie te ontdekken en je te ontwikkelen. Je werkt in een multidisciplinair Design-team bestaande uit PWN medewerkers, medewerkers techniek of technologie bedrijven en studenten. Jullie werken drie dagen aan een uitdaging van PWN op onze drinkwaterzuiveringslocatie in Heemskerk. Een facilitator zorgt ervoor dat jullie als team goed samen kunnen werken en tijdens de makathons prototypes opleveren die worden getest door PWN medewerkers en studenten. PWN zorgt dat de middelen en kennis aanwezig zijn om de prototypes daadwerkelijk te kunnen maken. Aan het einde van de makathon worden de prototypes gepresenteerd aan de PWN innovatie en projectenboard. Zij besluiten aan welke prototypes verder wordt gewerkt. Mogelijk kun jij na de makathon een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkelingen door een werkstukprofiel, stage, afstudeeropdracht of in de toekomst als trainee of medewerker van PWN.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Maak-team. In de Maak-teams zitten studenten, docenten en medewerkers die ervaring op willen doen met 3D modelleren, Virtual Reality, Augmented Reality, Internet of Things, Apps en Website programmeren, UsertInterface/Experience/Visualisatie. Tijdens de makathon krijg je op woensdag training en donderdag en vrijdag help je de Design teams.

Wij zoeken met name MBO/HBO studenten ICT, werktuigbouw, installatietechniek, procestechniek, grafisch design, gamedesign en onderwijs. Maak met jouw Design-team of Maak-team de beste oplossing dan win je leuke prijzen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PWN

Waterweg 1

1969 GA Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen