Gratis

Makathon Smart Solutions voor Water en Natuur 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PWN

Waterweg 1

1969 GA Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De 2019 editie van de Makathon: Smart Solutions voor Water & Natuurbeheer!

Help jij mee om innovatieve oplossingen te creeeren zodat we ook de komende 100 jaar continu het schoonste drinkwater kunnen leveren? Doe dan mee aan de makathon Smart Solutions Water en Natuur.

Om te zorgen dat wij ook in de toekomst nog steeds continu het schoonste drinkwater kunnen leveren zetten we de komende jaren in op innovatie. De uitdaging voor deze makathon is innoveren van het beheer van onze drinkwaterzuiveringen door het toepassen met van nieuwe technologien als Virtual Reality, Augmented Reality, Big Data, Kunstmatige intelligentie, Internet of things, sensor technologie, 3dprinting en blockchain.
Innoveren doe we niet alleen. Innoveren doen we samen met onze leveranciers, start-ups en studenten in multidisciplinaire teams.

Tijdens een makathon krijg je de kans om samen met PWN-medewerkers, andere levernaciers en studenten een duik te nemen in de wereld van beheer van een drinkwaterzuivering. In afgelopen periode heeft het PWN Smart Tech team, via design thinking methodiek, zich gebogen over de uitdagingen en zijn er eerste oplossingsrichtingen bedacht. In de makathon gaan we in een multidisciplinair team in drie dagen tijd prototypes maken voor de oplossingen en direct testen bij de doelgroep op onze zuiveringslocatie in Heemskerk. Een coach zorgt ervoor dat jullie als team goed samen kunnen werken. PWN zorgt dat de middelen en kennis aanwezig zijn om de prototypes daadwerkelijk te kunnen maken. Aan het einde van de makathon worden de protypes gepresenteerd aan de PWN innovatie en projectenboard. Zij besluiten welke prototypes verder worden uitgewerkt. Mogelijk kun je als bedrijf een bijdrage leveren aan de volgende stap in het innovatie of projecten proces.

De vraag die deze editie centraal staat:
"Hoe kan Smart Technology een bijdrage leveren aan efficiënter beheer van een drinkwaterzuiverings installatie."

Wij zoeken creatievelingen, techneuten, bedrijfskundige, makers en experts om met elkaar in drie dagen aan de slag te gaan met de nieuwste Smart technologie en samen te komen tot ideeen en proof of concepts.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PWN

Waterweg 1

1969 GA Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen