Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Make it Happen Workshop 2017

Guiseppe Cartago - Trainer, Life Coach & Motivational Speaker

Zondag 7 mei 2017 van 13:00 tot 17:00 (CEST)

Make it Happen Workshop 2017

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Early Bird Ticket   meer info Beëindigd € 17,50 € 0,00
Normal Entrance Fee   meer info 6 mei 2017 € 24,95 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Make it Happen Workshop 2017

Evenementgegevens

Men zegt, je kunt je leven zo mooi maken als je dat zelf wilt. Maar hoe doe je dat? Is dat niet makkelijker gezegd dan gedaan?

 

Misschien herken je het wel: je hebt het idee dat je alles goed voor elkaar hebt in je leven, maar toch sluimert er altijd een vaag gevoel van ontevredenheid.

 

Tijdens de Make it Happen Workshop ontvang je 3 stappen die je gaan helpen om meer geluk in je leven te ervaren.

 

Op zondag 7 mei 2017 staat er alweer een 3e editie van de Make it Happen Workshop klaar om jou de kracht te geven en de kansen te bieden om meer geluk en (persoonlijk) succes in je leven te ervaren.  

Als dit is wat je wilt, ga er dan ook voor en kom naar de workshop!

Meer informatie vind je op: www.makeithappen.pm

 


 

Wat de Make it Happen Workshop jou te bieden heeft:

 

1. Je leert je persoonlijke kracht te activeren.

We hebben persoonlijke kracht in het leven nodig om voor onszelf op te komen en de kansen te creëren die wij werkelijk verdienen. Je leert technieken uit de persoonlijke ontwikkeling om dit te kunnen realiseren. Leer jezelf kennen en ga doen wat je werkelijk wilt doen.

2. Je leert om te gaan met je angsten, zodat jij meer durft te doen wat jij echt wilt doen.

Laat je angsten en je omgeving niet bepalen hoe jij je leven invult. Op deze dag leer je hoe jij je grootste angsten kunt overwinnen en kunt doen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon middels speciale technieken. Voel je minder geleefd en doe wat je ECHT wilt doen!

3. Je stopt met wachten en gaat direct actie ondernemen!

Begin direct met doelen stellen en beslissingen nemen die je momenteel tegenhouden. Creëer kansen voor jezelf en voel je gemotiveerder, sterker en energieker.

 


 

Waar, wanneer en hoe laat?

Zet de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling, zet 7 mei 2017 in je agenda en neem leiderschap over jouw geluk en succes!


Datum & tijd: 7 mei 2017 – 13.00-17.00.

Locatie: RADION, Amsterdam

Je ontvangt direct en GRATIS het ebook “De kracht van de verbinding”

Inclusief: koffie & thee

Inclusief: Schrijfgerei en notitieblokje


Ben jij er klaar voor?

Make it Happen
 

Organisator Guiseppe Cartago

Guiseppe Cartago is een authentieke ondernemer die zich in het afgelopen decennia tot een formidabele coach, trainer en spreker heeft ontwikkeld. Hij is gespecialiseerd in innerlijke transformaties en prestaties naar succes met als voedingsbasis een bewust en gelukkig leven voor zowel particulieren als bedrijven. Zijn missie is om mensen vanuit hun passie te laten leven en werken. Vanaf de start van zijn missie is zijn boodschap alleen maar toegenomen. Steeds meer en meer mensen zijn overtuigd van de mogelijkheden van een leven waarin zij centraal staan en verkennen de mogelijkheden om vanuit hun passie te leven en te werken.

Niets is onmogelijk. Make it happen!

www.guiseppecartago.com
Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Radion Amsterdam
Louwesweg 1
1066 EA
Nederland

Zondag 7 mei 2017 van 13:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Guiseppe Cartago - Trainer, Life Coach & Motivational Speaker

Visie
Ik geloof in een gelukkigere wereld waarin iedereen de kansen kan krijgen om aan zijn of haar persoonlijk succes te werken. Dit begint bij de beslissingen die de mensen zelf in hun leven nemen. Als de mensen bewust kiezen voor groter geluk in hun leven en werken aan hun persoonlijk succes zal de wereld hierdoor ook langzaam veranderen.


Missie
Mensen meer geluk en succes in hun leven laten ervaren zowel privé als zakelijk. Mijn missie is mijn cliënten zowel particulieren als bedrijven effectiever en efficiënter met elkaar te laten samenwerken in een synergie. Dit moet als resultaat opleveren meer genoegdoening, geluk en resultaat uit leven en arbeid. Ik wil meer mogelijkheden en energie creëren door optimaler gebruik te maken van de beschikbare middelen, effectievere communicatie en de cliënten ervan bewust te maken dat zij leiderschap moeten nemen over hun volledige potentieel. Met andere woorden, mijn cliënten tot leiders maken van hun eigen geluk en succes.

 

  Contact opnemen met de organisator
Make it Happen Workshop 2017
Cursus Gezondheid

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.