€ 17,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Pit Overloon

14 Oktoberplein 2

5825 CC Overloon

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Man, man, man, wat kunnen die gasten spelen. En man, wat hebben ze een boel te vertellen. Maar bovenal, wat stralen ze een levenslust uit!

Over dit evenement

'Mannen van Naam’ bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken.

Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie ras muzikanten.

Ton Smulders: zang, gitaren, mondharmonica en cajon.

Ad Grooten: fluiten, doedelzak, banjo, mandoline en andere snaarinstrumenten.

Wilbert van Duinhoven: bas, accordeon, melodica en cajon.

MAN MAN MAN

Een podium vol prachtige muziekinstrumenten. Drie boezemvrienden vol liedjes en verhalen. Man, man, man, wat kunnen die gasten spelen… En man, man, man, wat hebben ze een boel te vertellen. Maar bovenal, wat stralen ze een levenslust uit!

Als de mannen beginnen is de schaterlach nooit ver weg. Al vloeien de tranen niet alleen van het lachen. De kleine liedjes met teksten over alledaagse onderwerpen zijn ontroerend. Soms pijnlijk herkenbaar. Meestal troostend. Maar vaak ook hilarisch leuk. Want altijd is er de relativering. Een vrolijke Keltische folkdeun. Een accordeon, een banjo, een fluit of een doedelzak. Een aanstekelijk refrein of een goeie grap. En steeds is er die persoonlijke insteek. Het sympathieke contact met het publiek. De lol. De passie. De muzikaliteit. Man, man, man, dat wordt weer een mooi concert!

De Mannen van Naam brachten inmiddels drie albums uit en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck. Drie doorgewinterde muzikanten, die ooit samen aan de basis van Pater Moeskroen stonden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Pit Overloon

14 Oktoberplein 2

5825 CC Overloon

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen