€ 7,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Gemaal

Huigendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Trio Manina Terzet

Het Manina Terzet bestaat uit Mariëlle Doorenspleet, Nienke de Jong en Natasja Valckx. Manina is ontstaan door een toevallige ontmoeting in 2017 tussen muziekdocenten die besloten de handen ineen te slaan om door samenwerking meer muziek te kunnen brengen in Heerhugowaard en vooral jongeren te enthousiasmeren muziek te gaan maken. Muziek bevordert immers samenwerken en heeft een positieve effecten op concentratie en productiviteit (Erik Scherder) en geweldig om te doen.

Dit willen zij bereiken door samen te spelen en les te geven. Sinds vorig jaar organiseren ze daarom samen jaarlijks een leerlingenconcert en treden ze als trio op om bekende en minder bekende muziek ten gehore te brengen.

Mariëlle is in 1996 afgestudeerd als pianodocente aan het Conservatorium in Alkmaar. Ze begeleidt regelmatig diverse koren en musicals. Bovendien begeleidt ze ook al diverse jaren het projectkoor van de Volkskerstzang tijdens het kerstconcert in de grote Laurentius kerk in Alkmaar.
Nienke is afgestudeerd in 2001 met specialisatie onderwijs. Zij geeft als zelfstandig docent les bij muziekverenigingen en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Hierbij kun je denken aan klarinetles, blokfluitles, muziektheorieles en ensemblelessen. Zij maakt deel uit van diverse ensembles waaronder klarinetkwartet Focus en het Noord-Hollands Blazersensemble.
Natasja is afgestudeerd in 1997 als dwarsfluitdocent en in 1998 als HaFa-dirigente. Na haar studie heeft ze jaren lesgegeven en gedirigeerd bij verschillende muziekverenigingen in de kop van Noord Holland. In de Heilige Familiekerk speelt ze regelmatig tijdens de vieringen en ze valt waar nodig in bij o.a. Gerard Boedijn en verenigingen in de buurt.
Momenteel geeft ze les in Limmen en bij Muziekschool Da Capo Schagen

Samen staan ze garant voor passie, gevarieerde muziek van klassiek tot eigentijds. Hun enthousiasme is aanstekelijk en ze zijn in staat ‘muziek met plezier’ aan het publiek over te brengen. Na het concert hebben bezoekers nog lange tijd een positieve glimlach.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Gemaal

Huigendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen