€ 151,25

Mannen op het water!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Jachthaven

Cromsteven 10

4924 Drimmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Varen, ontmoeten en genieten

Dat is waar het over gaat bij 'Mannen op het water'. Het kan heel verleidelijk zijn om het jezelf gemakkelijk te maken en om alleen dingen te doen binnen je comfort zone. Maar daar gebeurt het niet!

Niets goeds in mijn leven is ooit gebeurd binnen de veiligheid van mijn comfort zone. Ook ik heb op te staan van de bank, de afstandsbediening weg te leggen en op pad te gaan. Niet alleen, maar samen met andere mannen. De bergen in of het water op.

En nu daag ik jou uit om dat ook te doen!

Ongeacht wat je doet of wie je bent - gun jezelf een dag op het water. Kom uit je comfortzone en ontmoet nieuwe mensen, laat je verrassen door hun verhaal en ga in gesprek met elkaar. Geniet van een geheel verzorgde dag buiten op het water en stap met nieuwe energie en inspiratie weer van boord.

Deze geheel verzorgde dag op het water is eigenlijk een mini-vakantie. Even afschakelen, reflecteren, lekker eten en een goed gesprek met een drankje in de kuip. Zeilen als de wind het wil en genieten van de omgeving van de Biesbosch. We zijn met een kleine groep (max. 3 gasten) waardoor er ruimte is om een echt gesprek te voeren.

Michiel Soeters is je schipper en begeleider van de dag. Hij daagt je uit om met elkaar in gesprek te gaan en biedt de veiligheid om dat ook werkelijk te doen. Hij vaart al diverse jaren met gasten en begeleidt mensen en organisaties naar meer succes en levensvreugde.

Kom alleen, met een vriend of met collega's!

Je kunt kiezen uit 3 data:

13 juni 2020 - 15 augustus - 5 september 2020


Veelgestelde vragen

Heeft het Coronavirus nog invloed op het doorgaan van het evenement?

De belangrijkste maatregel is om niet met 5 mannen maar met 3 mannen te gaan varen. Hierdoor zijn we maximaal met 4 mannen aan boord en is er voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden.

Daarnaast checken we vooraf of iedereen vrij is van ziekteverschijnselen. Mocht iemand verschijnselen hebben, dan ondervangen we dat tijdig. Deze persoon kan dan op een later moment meevaren of evt. restitutie van het deelnamebedrag krijgen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Bij de jachthaven (bij Bistro Amerzicht) is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Zorg voor schoenen met (lichte) zachte zolen, zonnebrand, kleding voor op het water (het is altijd een paar graden koeler dan op de wal) en als er kans op regen is een regenjack. Voor eten en drinken is gezorgd dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt vragen stellen via de mail of bellen. De gegevens staan op de website www.geenmanoverboord.nl

Wat is het restitutiebeleid?

Tot 7 dagen voor de dag waarop we uitvaren kun je annuleren en de kosten voor je ticket terug krijgen. Binnen 7 dagen voor het evenement kunnen we geen geld teruggeven.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

In overleg is je ticket overdraagbaar. Dan graag eerst contact opnemen, zodat we vooraf weten wie er in jouw plaats komt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Jachthaven

Cromsteven 10

4924 Drimmelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen