€ 15

Meerdere data

Mannenavond

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lakerstraat 59

59 Lakerstraat

5613 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dr. Frank Verberne (a.k.a. De Love Dokter) organiseert een maandelijkse kennismakingsavond waarin hij vrijgezelle mannen advies geeft op het gebied van de liefde. Ben je het beu om vrijgezel te zijn? Maar weet je niet zo goed hoe je de volgende stap moet zetten? Lijk je vrouwen maar niet te snappen? Heb je moeite om vrouwen aan te spreken? Of kom je keer op keer weer in de Friend Zone? Dr. Frank helpt je verder! En dat alles in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Na het bezoeken van de mannenavond:
- heb je een supergezellige avond gehad waarin je hebt geleerd van andere mannen die in hetzelfde schuitje zitten als jij.
- ben je wijzer geworden op het gebied van vrouwen en daten.
- weet je hoe je de volgende stap makkelijker en leuker kunt zetten.

Waarom deze avond?
Dr. Frank heeft als missie om jou te helpen om de meest aantrekkelijke versie van zichzelf te worden. Waardoor voor jou de kans groter wordt om een leuke, liefdevolle en stabiele liefdesrelatie te starten en te behouden. Frank gelooft erin dat elke man (dus ook jij!) zo'n relatie in zijn leven verdient en dat elke man ook de potentie heeft om een waardevolle toevoeging te zijn aan het leven van een geweldige vrouw. Deze avonden worden georganiseerd zodat jij op laagdrempelige manier kennis kunt maken en een voorproefje krijgt van de kennis en ervaringen van Frank die je verder kunnen helpen op het gebied van de liefde.

Jouw investering
Jouw investering voor deze avond bestaat slechts uit de onkosten voor de locatie, de hapjes en het drinken. Jouw investering is slechts €15, zonder extra transactiekosten of btw. Je kunt zelfs gratis parkeren rondom de locatie! En ook de kennis en ervaring van Frank krijg je voor deze avond gratis! Waar wacht je op?


Delen met vrienden

Locatie

Lakerstraat 59

59 Lakerstraat

5613 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen