Gratis
Manufacturing Event

Manufacturing Event

door Cisco

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DAF Museum

27 Tongelresestraat

5613 DA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Manufacturing evenement in samenwerking met DAF Museum en het Ministerie van Economische zaken en Klimaat (Digital Trust).

Over dit evenement

Door de groeiende internationale concurrentie, druk op marges en veranderingen in de keten zijn veel productiebedrijven verder op zoek naar oplossingen om nog efficiënter te kunnen werken. `Uit onderzoek is gebleken dat er veel verbetering te behalen valt in een betere samenwerking tussen Information Technology (IT) en Operational Technology (OT).

Het creëren van een connected factory waarin alle assets en systemen met elkaar verbonden zijn is waar veel organisaties naar toe willen werken. De data en inzichten die deze verbinding oplevert zijn de basis voor nieuwe en innovatieve business modellen die organisaties verder toekomstbestendig maken. Maar hoe bereik je dit doel? En hoe doe je dit op een gestructureerde, veilig manier?

Cisco komt hierin met een duidelijke strategie, die we graag aan u persoonlijk willen presenteren. Om deze reden organiseert Cisco in samenwerking met het DAF Museum en Digital Trust Center Nederland een middag om samen te komen en ervaringen en tips met u te kunnen delen.

Kortom: Cisco, het DAF Museum en Digital Trust Center Nederland organiseren dit voor u met als doel gezamenlijk antwoord te krijgen op de vraag: 'Hoe maken we het Nederlandse Manufacturing domein op een veilige en gestructureerde manier toekomstbestendig?'.

We kijken uit naar uw komst.

Afbeelding van Manufacturing Event

Locatie

DAF Museum te Tongelresestraat 27, 5613 DA Eindhoven

Parkeer opties

Q-Park P+R Fuutlaan - 8 minuten lopen - Dag kaart 6 euro.

Parkeergelegenheid achter het DAF Museum - 5 minuten lopen. Dagkaart 6 euro.

Openbaar Vervoer

Het Museum is gelegen in het centrum van Eindhoven op ca. 15 minuten lopen van het NS Centraal Station. Vanaf NS Centraal station gaat buslijn 5 rechtstreeks naar het Museum (Tongelresestraat bij de Hefbrug).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DAF Museum

27 Tongelresestraat

5613 DA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen