Gratis

Meerdere data

Maranatha Kerk Vlaardingen Kerkdienst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maranatha Kerk Vlaardingen

255 Professor Mekelstraat

3132 BE Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wij zijn een volle evangelische kerk in Vlaardingen-West, waar mensen van allerlei afkomst bij elkaar komen.

Over dit evenement

Wegens het coronavirus (COVID-19) verlopen de diensten anders dan u gewent bent. Vanaf 1 juli mogen we met maximaal 100 bijeen komen. Middels deze reservering kunt u zich aanmelden om tijdens de komende dienst fysiek aanwezig te zijn. Aanmeld procedure:

  • Er zal per persoon een reservering gemaakt moeten worden. Helaas kan het niet voor bijvoorbeeld een heel gezin in 1 keer. U zal dan meerdere keren een bestelling moeten plaatsen.
  • Graag ook voor kinderen een ticket reserveren.
  • Graag voor zaterdag 12:00 uw ticket reserveren, zodat wij op tijd kunnen voorbereiden.
  • Ook alle werkers dienen zich aan te melden via dit event.

Wij verwelkomen u van harte maar willen u graag over het volgende inlichten in verband met de geldende regels omtrent het coronavirus (COVID-19):

  1. Houd 1.5 meter afstand van elkaar.
  2. Bij gezondheidsklachten, zoals koorts, hoesten en verkoudheid, verzoeken wij u om thuis te blijven. Helaas kunnen we u dan (nog) niet toelaten in het gebouw.
  3. Komt u samen maar staan jullie niet ingeschreven in hetzelfde huishouden, dan zullen wij u verzoeken apart plaats te nemen in verband met de verplichte 1.5 meter regel.
  4. De zangers op het podium zullen met genoeg afstand wel zingen, echter verzoeken we iedereen in de zaal om niet te zingen.
  5. Graag per persoon een reservering plaatsen, zodat we kunnen achterhalen wie er aanwezig was. Dit is nodig indien er een contact onderzoek wordt gehouden door de GGD.
  6. Alles gaat net even anders dan u gewent bent bij het naar binnen en naar buiten lopen. Wij verzoeken u de aanwijzingen van de werkers dan ook op te volgen.

Om het makkelijk te maken hebben we een instructiefilmpje gemaakt om het te verduidelijken.

De bovenstaande maatregelen zijn helaas nodig om de kerk te behoeden van hoge boetes. Maar ondanks deze nieuwe regels wensen wij iedereen een hele gezegende dienst.

Het MKV Team

Delen met vrienden

Locatie

Maranatha Kerk Vlaardingen

255 Professor Mekelstraat

3132 BE Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen