Gratis

Meerdere data

Maranatha Kerk Vlaardingen Kerkdienst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Maranatha Kerk Vlaardingen

255 Professor Mekelstraat

3132 BE Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wij zijn een volle evangelische kerk in Vlaardingen-West, waar mensen van allerlei afkomst bij elkaar komen.

Over dit evenement

Wegens het coronavirus (COVID-19) verlopen de diensten anders dan u gewent bent. Middels deze reservering kunt u zich aanmelden om tijdens de komende dienst fysiek aanwezig te zijn. Aanmeld procedure:

  • Graag voor elk individu (ook voor kinderen) een ticket reserveren.
  • Een gereserveerde ticket is GEEN garantie op toegang. Wij zullen maximaal 30 bezoeker toelaten en proberen iedereen aan de beurt te laten komen. Het kan dus zijn dat u op vrijdag een annuleringsmail ontvangt vanaf een kerk mailadres.
  • Graag vóór donderdag 12:00 's middags uw tickets reserveren, zodat wij op tijd kunnen voorbereiden.
  • Alle werkers die op die specifieke zondag dienst draaien ten aanzien van de zondagse dienst hoeven zich niet aan te melden. Alle andere werkers (dus die geen dienst hebben die zondag of pas na de dienst gaan werken) moeten zich wel aanmelden indien zij aanwezig willen zijn.

Wij verwelkomen u van harte maar willen u graag over het volgende inlichten in verband met de geldende regels omtrent het coronavirus (COVID-19):

  1. Houd 1.5 meter afstand van elkaar.
  2. Binnen het gebouw tijdens het verplaatsen vragen wij u een mondkapje te dragen. Zodra u op uw plaats zit mag u deze afdoen.
  3. Bij gezondheidsklachten, zoals koorts, hoesten en verkoudheid, verzoeken wij u om thuis te blijven. Helaas kunnen we u dan (nog) niet toelaten in het gebouw.
  4. Komt u samen maar staan jullie niet ingeschreven in hetzelfde huishouden, dan zullen wij u verzoeken apart plaats te nemen in verband met de verplichte 1.5 meter regel.
  5. De zangers op het podium zullen met genoeg afstand wel zingen, echter verzoeken we iedereen in de zaal om niet te zingen.
  6. Alles gaat net even anders dan u gewent bent bij het naar binnen en naar buiten lopen. Wij verzoeken u de aanwijzingen van de werkers dan ook op te volgen.

Om het makkelijk te maken hebben we een instructiefilmpje gemaakt om het te verduidelijken.

De bovenstaande maatregelen zijn helaas nodig om de kerk te behoeden van hoge boetes. Maar ondanks deze nieuwe regels wensen wij iedereen een hele gezegende dienst.

Het MKV Team

Delen met vrienden

Locatie

Maranatha Kerk Vlaardingen

255 Professor Mekelstraat

3132 BE Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen