Marcia Bamberg Swing Quartet GEANNULEERD

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Gemaal

Huygendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Het Marcia Bamberg Swing Quartet in kerstsfeer GEANNULEERD

Over dit evenement

Onder begeleiding van gitaarvirtuoos John Ligthart, slaggitarist Ronald Weel en Daniël Gueli op contrabas zingt Marcia Bamberg met veel passie de meest prachtige Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt, de grondlegger van de gipsyjazz muziek. De ‘gipsyjazz’ of ook wel ‘gipsy swing’ muziek is in Nederland bekend geworden door onder andere het Rosenberg Trio.

Muziek uit de jaren '20, '30 en '40

Het grootste deel van het repertoire van het Marcia Bamberg Swing Quartet komt oorspronkelijk uit de jaren '20, '30 en '40 en is destijds geschreven voor diverse musicals en films. Door artiesten als Fats Domino, Billy Holiday, The Andrew Sisters, Frank Sinatra, Yves Montand en Edith Piaf zijn veel van deze liedjes wereldberoemd geworden.

In die eerste helft van de 20ste eeuw is deze muziek ook terecht gekomen bij de uiterst muzikale zigeunerfamilies die de wereld rondreisden en, tot op de dag van vandaag, hun karakteristieke en unieke versies van deze liedjes spelen.

Kerst!

Tijdens dit unieke concert net voor de kerstdagen speelt het Marcia Bamberg Swing Quartet naast hun gebruikelijke repertoire ook traditionele en sfeervolle kerstnummers in de gipsy swing stijl. Het Poldermuseum (en het kwartet!) zal in kerstsferen versierd zijn, het wordt een voorstelling die u niet wilt missen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Gemaal

Huygendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Het Oude Gemaal

Organisator van Marcia Bamberg Swing Quartet GEANNULEERD

De online ticketprijzen zijn incl. reserveringskosten en gelijk aan die van verkoop aan de deur op de dag zelf. De kaartverkoop is maximaal 50 stuks, dus bestel op tijd! U kunt tot maximaal 7 dagen van te voren nog restitutie aanvragen mochten er dringende redenen voor zijn.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen