Mariken Heitman - live meetup Boekhandel Van Piere 29 maart

Venster Acties

Mariken Heitman - live meetup Boekhandel Van Piere 29 maart

Mariken Heitman komt op 29 maart naar Boekhandel Van Piere om te praten over haar roman Wormmaan, winnaar van de Libris Literatuur Prijs.

Door Stichting Watershed

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mrt. 2023 19:30 - 21:00 CEST

Locatie

Boekhandel Van Piere 48 Nieuwe Emmasingel 5611 AM Eindhoven Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

De ontmoeting met Mariken Heitman wordt georganiseerd door alternatieve leesclub Buskeda. Ook als je niet meedoet met Buskeda ben je natuurlijk welkom op woensdag 29 maart bij Boekhandel Van Piere voor de live meetup met Mariken. Aanvang 19.30, tickets a €7,50 kun je via deze site bestellen -> rode knop.

Wil je samen met ons Wormmaan van Mariken Heitman lezen en bespreken? Inschrijven is mogelijk tot 1 maart, de dag van de eerste bespreking van het boek. Kijk voor meer informatie en tickets op de site van organisator Watershed.

Wormmaan is het tweede boek van Mariken Heitman, naast schrijver ook biologe, tuinder en docent groenteelt. In het boek vertrekt veredelaar Elke zich terug op een Waddeneiland, met als doel een vergeten erwtenras nieuw leven in te blazen. En vraagt zich af: wart blijft er van je over als je alles afpelt dat door anderen aan je werd opgedrongen? Christiaan Weijts van De Groene Amsterdammer: ‘Ik liet me meeslepen door de secure, melodieuze en fantasierijke taal die nooit pathetisch of gezwollen wordt, en mooi in balans is gehouden met Nescioachtige eenvoud. Ik was in elk opzicht enorm verrast door deze rijke roman.’

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Watershed

Watershed is de Zuid-Nederlandse literaire organisatie die vanuit Eindhoven schrijvers helpt hun sporen opvallend te maken en hun talent te ontwikkelen.