€ 395 – € 595

Marketing Pioneers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Orangerie

Sint Josephstraat 15

5211 NH 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inspiratie voor innovatie

In 1973 concludeerde managementgoeroe Peter Drucker al dat in ondernemen maar twee zaken belangrijk zijn: marketing en innovatie. Bedrijven moeten zichzelf telkens opnieuw uitvinden om te overleven. Een goed idee is nog steeds goud waard. Maar omdat de tijd steeds sneller gaat, is de noodzaak om een idee snel naar de markt te brengen groter dan ooit.

Marketing Pioneers biedt kennis, contacten, energie, inzicht en ideeën voor zakelijke topbeslissers om dit doel te bereiken. We helpen directie, commercieel managers, product/merk managers en innovatie managers om succesvol te zijn. Voor deze pioniers organiseren we een jaarlijks congres, masterclasses, innovatie sessies, interviews en informele activiteiten.

Vanuit een samenwerkingsverband van vooraanstaande marketing dienstverleners presenteren we het beste binnen het vakgebied. Maak kennis met Marketing Pioneers tijdens ons jaarcongres op 15 november 2018 in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch.

Dit jaar staan de volgende topsprekers op het programma:

Keynote

Amerikaanse bestselling marketingauteur - Jonah Berger
Waarom slagen sommige dingen terwijl anderen floppen? Wat zorgt er voor dat content viraal gaat?

Mainstage

VICE Benelux - Rens Verweij
Rens is Head of Innovation en vertelt over de visie van VICE Benelux. Hoe slagen zij erin om merken en millennials met elkaar te verbinden?

Swapfiets - Nadine Nooteboom
Nadine vertelt over de opkomst en internationale uitbreiding van Swapfiets. Hoe wordt Swapfiets het meest geliefde en bekendste fietsenmerk?

Bamigo - Bart Hoorntje
Bart vertelt over Bamigo’s transformatie van een webshop met een eigen merk naar een merk met eigen webshop en het effect op de organisatie.

Charlie Temple - Kashifa Suddle
Kashifa neemt ons mee in de reis van Charlie Temple, de keuzes die hierbij gemaakt zijn en hoe deze doorvertaald zijn in de organisatie.

Formula E Holdings - Niall Treacy
Niall laat ons de stormachtige ontwikkeling van Formule E zien en staat ook stil bij de ontwikkeling van Formule E als marketingplatform.

Startupbootcamp - Patrick de Zeeuw
Dagvoorzitter Patrick is serial entrepreneur en co-founder van onder andere Startupbootcamp Global, Innoleaps en The Talent Institute.

Pioneer Pitches

Marketing Madheads - Stefan Picavet
Online marketing platform M zorgt met behulp van AI dat bedrijven zo goed worden in online marketing dat ze geen bureau meer nodig hebben.

oLivery - Ridder Drost
Een abonnement op eersteklas Italiaanse olijfolie. De eerste olijfolie in een Smart Bottle die via Bluetooth is verbonden met de app.

CopyRobin - Eric van Hall
CopyRobin innoveert het traditionele, ambachtelijke vak van copywriting. Resultaat: teksten van betere kwaliteit tegen flink lagere kosten.

AERO drinks - Herbert Höckel
Drink je nog steeds of spray je al? AERO drinks is de eerste cocktail ter wereld in een spuitbus. Het is gaaf, lekker en laag in calorieën.

Patentstarters - Lucas Wemes
's Wereld eerste kickstarter van patenten. Gebaseerd op professionele marketingkennis en de mogelijkheden van blockchain.

Substage

MobPro - Diederick Ubels
De huidige digital marketing is het einde van merken in digital. Diederick presenteert hoe merken nog duurzaam digitaal kunnen groeien.

LEWIS - Gijs Moonen
Social influencers zorgen voor een andere dynamiek in marketing. Gijs vertelt ons hoe je zo’n influencer campagne kunt ontwikkelen.

Bikkelhart - Emiel Nawijn
Digitale assistenten krijgen een steeds prominentere plek in klantcontact. Hoe zorg je voor een goede ervaring en een natuurlijke dialoog?

Wayne Parker Kent - Slaven Mandic
Wat moeten merken doen om relevant te blijven? En waarom zijn, worden en blijven content en data de belangrijkste tools van branding?

Shareforce - John Kivit
Hoe verover je een plek op de smartphone van je klant? John deelt in zijn presentatie de geheimen voor het ontwikkelen van succesvolle apps.

Bekijk het volledige programma

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Orangerie

Sint Josephstraat 15

5211 NH 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen