€ 35

Meerdere data

Marketing vanuit je hart

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Keizersgracht 467

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je vanuit bezieling ondernemen en doen waar jouw passie ligt?

Over dit evenement

Dat doe je door jouw kwaliteiten in te zetten om anderen te helpen via coaching of healing. Om daar succesvol mee te zijn, moet je woorden geven aan wat jij doet. Dit is één van de manieren om jouw (magnetische) aantrekkingskracht te vergroten.

Maar hoe geef je woorden aan iets dat zo kwetsbaar voelt en lastig is om uit te leggen? Dat is precies waar de meeste healers en coaches tegenaan lopen. Met het gevolg dat je niet zichtbaar bent met jouw werkelijke waarde. Hoe kan je dan gevonden worden door potentiële cliënten? Op deze manier doe je niet alleen jezelf te kort maar ook de mensen die jouw hulp nodig hebben.

Zou het niet fijn zijn als jij met gemak en op een krachtige manier woorden vindt om jouw boodschap over te brengen, zodat je het hart van jouw ideale cliënt raakt? Als dit precies is wat jij wilt, zodat je jouw missie kunt leven, kom dan naar één of meerdere trainingsavonden.

Bij de Bewustzijnschool geef ik 6 keer een training van 1,5 uur over de onderstaande onderwerpen.

  1. Kies je ideale cliënt, het fundament van je praktijk (geweest)
  2. Persoonlijke boodschap, sta nooit meer met een mond vol tanden (geweest)
  3. Zo schrijf je een tekst waarmee je jouw ideale cliënt raakt
  4. Gratis weggever maken – een makkelijke tool voor zelfpromotie
  5. De bouwstenen voor een goede website
  6. Creëer een aantrekkelijk aanbod

Neem vooral pen en papier mee, omdat je echt aan de slag gaat. Je krijgt meer helderheid in jouw (toegevoegde) waarde. Zodat het steeds makkelijker wordt om jouw ideale cliënt te verleiden met de ‘juiste’ woorden.

Schrijf je in voor één of meerdere trainingsavonden

Jessica Doude van Troostwijk

Ik help healers en coaches die worstelen met het vinden van de juiste woorden zodat zij een brug slaan tussen hun missie en hun cliënten.

Mijn naam is Jessica Doude van Troostwijk (44), moeder van twee tieners en getrouwd. Al jaren ben ik werkzaam als marketing professional. Ik geniet van de vele mogelijkheden die dit vak te bieden heeft. En toch ontbrak er iets…

Het viel mij steeds vaker op dat een krachtig marketingplan, een goede website of een sterke tekst niet voldoende is als je succesvol wilt zijn. Als het lastig is je dromen te manifesteren staan vaak innerlijke blokkades je groei in de weg.

Vandaar dat ik marketing combineer met Emotional Freedom Techniques (EFT). We doen zowel outer-work als inner-work. Simpelweg omdat het één niet zonder het ander kan.

Mijn voldoening haal ik o.a. uit het inspireren, motiveren en activeren van mijn klanten zodat ze hun missie kunnen leven.

Delen met vrienden

Locatie

Amsterdam

Keizersgracht 467

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen