Gratis

Marktplaats@Night

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BAUT

Paradijsplein 1

1093 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

It’s in your hands. Dagelijks kijken we gemiddeld 221 keer op onze telefoon. We shoppen, gamen, kijken filmpjes, chatten of regelen onze bankzaken mobiel. Kortom een leven zonder smartphone is niet meer voor te stellen. En daarom is dit hét thema voor de 11e editie van Marktplaats@Night, op 7 september in het ‘moving circus’ Baut Amsterdam, één van dé (mobiele) hotspots van het moment in Amsterdam!
Vanaf 18.00 uur zullen topchef Michiel van der Eerde en zijn keukenbrigade hun beste gerechten presenteren in hun nieuwe tijdelijke onderkomen in Amsterdam Oost.

Met te gekke DJ’s, écht lekker eten en fantastische gasten zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie avond! Marktplaats@Night is de plek om collega’s, concurrenten en vrienden te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Marktplaats@Night is een invite only event en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden want VOL = VOL.

Let op: deze uitnodiging is strictly personal. Alle aanmeldingen worden door ons gecontroleerd. Tickets zijn niet overdraagbaar naar anderen, aanmeldingen die niet op de invitelijst staan zullen niet gehonoreerd worden en daarom worden gecanceld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BAUT

Paradijsplein 1

1093 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen