€ 5 – € 15

Marlene Bakker en Bernard Gepken met Spinbarg in Stadskanaal

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museumschip Jatrie (kade bij Eurobrug)

Hoofdkade

Stadskanaal

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor Spinbarg hebben zangeres Marlene Bakker en gitarist Bernard Gepken zich laten onderdompelen in de wondere wereld van de Groningse volksverhalen. In de liedjes neemt Marlene haar publiek mee en zingt ze over hypnotiserende zeewiefkes, plagende nachtmerries, ronddolende witte wieven, bijzondere heksen en wonderlijke hiplichtjes. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met de provincie en haar verschillende streken. Van Westerwolde tot het Hogeland, na een optreden zal je met andere ogen naar je omgeving kijken.

NB: het is ook mogelijk om een combi-ticket te kopen voor dit concert en de Spinbarg-voorstelling aan boord van de Familietrouw: samen voor € 15,00 euro.

Let op: leden, donateurs en cursisten van onze samenwerkingspartners in Stadskanaal (Bibliotheek Stadskanaal, Kunstenschool Zuid Groningen en Streekhistorisch Centrum) krijgen € 2,50 korting op vertoon van een flyer met stempel die u kunt halen bij de desbetreffende organisatie. U kunt uw kaartje met korting bij de boot kopen of online. Zorg dan wel dat u de flyer kunt laten zien bij de boot.

De Spinbarg-activiteiten in Stadskanaal zijn mogelijk door bijdragen van o.a. de gemeente Stadskanaal en Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Museumschip Jatrie (kade bij Eurobrug)

Hoofdkade

Stadskanaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen