€ 586,85

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roermond

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Innovation Playground Masters

Deze master is speciaal bedoelt om mensen een uniek inkijkje, workshop, ervaring of inspiratie te laten beleven. De master wordt gegeven in een kleine setting om juist met je neus-er-boven-op ervaring te creëren. Wij stellen het programma altijd samen met "The Master" uit de branche of expertise veld.

Op 4 oktober a.s. hebben wij de Master Brain Booste samengesteld met lr. Bruno Fabre. Bruno is Mass Change Agent: hij speurt naar de jongste trends en vernieuwingen en helpt organisaties een stap vooruit te maken in denken en doen. Technologie en psychologie, gemengd met innovatieve marketing hebben zijn voorkeur. Hij is gediplomeerd in Neuro Linguistic Programmeren (NLP) en Artificial Intelligence (AI).

Ervaar in deze master de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van BreinTech. Stuur technologie aan met je hersenen.

Onze hersenen zijn het meest onbekende stuk van ons lichaam. Dit is ook niet verwonderlijk, het is namelijk ook één van de meest complexe systemen in ons universum met maar liefst 120 miljard neuronen! Technologie maakt het steeds meer mogelijk om inzicht te krijgen in de werking van ons brein en dat kun je live zien tijdens deze master. Niet alleen technologie is boeiend om te beleven, maar ook wat we met onze hersenen kunnen bereiken met de juiste en meest recente ontdekkingen op het gebied van ademhaling.

Kom 4 oktober a.s. beproeven, beleven en ervaren: we gaan met kennis en praktijk een verjonging en verfrissingskuur aan voor onze hersenen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roermond

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen