Verkoop beëindigd

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoeve Rosa

66 Grubbenvorsterweg

5975 RB Sevenum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Innovation Playground Masters

De Master Robotica wordt verzorgd door Mike van Rijswijk. Hij neemt jullie mee in de wereld van Robotica van nu én de toekomst. Deze master is speciaal bedoeld om mensen een uniek inkijkje te geven en te inspireren door middel van een unieke workshop.

De locatie van deze Master Robotica is misschien wel de mooiste van dit moment om te ervaren wat Robotica doet met de mens, de omgeving en de natuur. We worden mee genomen in de visie van Fons Kersten en zijn familie hoe ze als één van de eersten 6 jaar geleden de keuze maakte om de industriële robots in te zetten om koeien te melken. We zouden The Innovation Playground niet zijn als we jullie ook niet even laten zien hoe zo’n gerobotiseerde boerderij eruit ziet. Fons zal ons rondleiden en laten zien hoe de robots zijn koeien verzorgen.

Deze dag staat in het teken van kennis! Bij The Innovation Playground geloven wij in de kracht van ervaring en beleving. Om deze reden proberen we altijd de eerste te zijn om innovaties naar Roermond te halen. Dit geldt dus ook voor sociale robots. Door deze robots al te ervaren als ze nog niet helemaal klaar zijn, geeft je al kennis om je voor te bereiden op de toekomst. Tijdens de Master Robotica ontmoet je onze unieke collectie robots en wordt er vertelt over wat deze robots nu kunnen en waar de beperkingen nog zitten. Onze collectie sociale robots is nergens anders in de wereld samen te zien en maakt deze beleving zeer belangrijk voor een kijkje in de toekomst.

Samen met de groep gaan we aan de slag met alle inzichten en kennis en worden jullie uitgedaagd om verder te kijken dan nu! Om de voorsprong te pakken! Kom op 9 maart a.s. ook kennis opdoen, ervaren en beleven op een bijzondere locatie: Hoeve Rosa in Sevenum.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoeve Rosa

66 Grubbenvorsterweg

5975 RB Sevenum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen