€ 48,40 – € 119,79

Master Track | High Performance Companies | by HortiHeroes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

World Horti Center

1 Europa

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Master track | How to build a high performance company | 21 mei 2019
By HortiHeroes at World Horti Center

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Paul Rulkens, Lodewijk Kleijn, Desh Ramnath, Linda van Aken en Richard van de Merwe nemen jou mee in de wondere wereld van High Performance en verandering. Een kijk op goed leiderschap en rendement zoals je nergens anders horen zult.

Ben jij ook op zoek naar meer tijd voor veranderingen en meer resultaat uit je mensen en het bedrijf?
Zie jij kansen, maar weet jij niet hoe je die kansen moet pakken in de drukte en waan van de dag?
Weet je niet waar je de tijd moet vinden om veranderingen door te voeren? Of heb je andere vragen met betrekking tot effectief ondernemerschap? Kom dan naar de HortiHeroes Master Track “How to build a high performance company”.

Sprekers & Experts


Paul Rulkens | The High Performance Mastermind
Hoe kom je van A naar B op de meest makkelijke manier? Hoe worden de besten nog beter? Bedrijven als Novartis, McKinsey, UBER, ASML, DSM, Boskalis en Shell werken met Paul Rulkens om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Paul is een internationale auteur van twee boeken, en zijn TED talks zijn al meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op YouTube. Op 21 mei zal Paul spreken over hoe ook jij op de meest eenvoudige manier grote doelen kunt behalen.

Hoe creëer je eigenaarschap in je onderneming? Hoe haal je meer winst uit je team? Werken vanuit verbinding en met positieve energie, dat is waar Linda voor staat en wat ze doet. Haar ervaring in verandertrajecten als transitiemanager en HR Director zet ze hierbij in. Bij o.a. Westland Infra en Juva gaf Linda op eigen wijze invulling aan de veranderende behoefte aan samenwerkingsvormen, zowel intern als met de klant. Door technieken toe te passen zoals Deep Democracy en door de medewerker als ultieme resource altijd op de eerste plaats te zetten.

Hoe creëer je operationele actie naar succes? Lodewijk heeft 25 jaar ervaring met duurzaam ondernemen, consultancy en advies op board-niveau. Hij heeft met succes innovatieve bedrijfsarchitecturen ontwikkeld vanaf zijn allereerste onderneming en tracht die ervaring toe te passen bij de ontwikkeling en uitrol van ambitieuze projecten met betrekking tot duurzame technologie en innovatie in Europa. Lodewijk heeft ruime ervaring met het behalen van grote resultaten voor kleine teams met korte beslissingslijnen om daarmee gezamenlijk de status-quo te betwisten.

"Jouw brein is de sleutel tot succes."
Desh is een serie-ondernemer met een warm hart voor Global Impact. Met een passie voor grote dromen, fantasie en strategie gaat hij graag grote uitdagingen aan die sociale en economische impact verbinden in groei. Als ondernemer, visionary change maker, verbinder en strategisch aanjager heeft Desh uitermate succesvol gehobbyd voor Ministeries, Shell, Apple, Google, SBS Broadcasting, Cartier, Microsoft, Eli Lilly, T-Mobile, Sanoma, Lely en vele anderen. Recent was Desh betrokken bij het initiëren en oprichten van HortiHeroes en is hij als voorzitter van de Raad van Advies betrokken bij Dutch Greenghouse Delta. Vooral startup omgevingen trekken Desh zijn aandacht als investeerder, maar vooral als creatieve en ambitieuze leeromgeving waar hij elke keer weer zichzelf kan challengen op zijn eigen methodieken.

Marcel Ribbens
Marcel is al meer dan 20 jaar groeiversneller bij merk-en communicatie gedreven bedrijven, zowel offline als online, zowel lokaal als internationaal. Succesvol als marketing directeur/CMO bij Unilever, Staatsloterij, Sports Betting en Facebook. Expert op gebied van marketing strategie, bouwen van sterke merken, productontwikkeling, (e-)commerce en de gehele moderne communicatiemix. Marcel werd verkozen tot 1 van de beste marketeers in de 'top 100 beste marketeers' bij de Dutch Marketing Awards (2016 en 2017). Zijn resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door een sterke consumentenfocus en het geloof in zowel de magie (inspiratie/creativiteit) als de logica (data/technologie) van marketing.

Richard zit al 23 jaar aan tafel bij ondernemers in de food en agri. Hij stelt de vraag achter de vraag. Elk organisatievraagstuk heeft meerdere lagen. Verdieping in een vraagstuk geeft het antwoord om de organisatie te laten groeien. De mens in de organisatie staat daarbij centraal. Richard begeleidt trajecten in organisatie- en teamontwikkeling. Daarnaast coacht hij directies en management in de food- en agri sector.

Bas Allart is innovatie en startup expert met een bewezen trackrecord in het aanjagen, bouwen en leiden van succesvolle innovatie initiatieven met impact. Samenwerking en talent zijn cruciaal voor innovatiesucces en -impact. Bas werkte samen met en voor honderden startups, mkb, multinationals en (kennis) organisaties in uiteenlopende sectoren (o.a. groene chemie, health, it & data, duurzaamheid, tuinbouw, biobased economy, water, sport en bouw). Door zijn brede ervaring is hij als geen ander in staat om vaak complexe innovatie uitdagingen te vertalen in een concrete en succesvolle strategie en samenwerkingskansen. Als medeoprichter van HortiHeroes is hij inmiddels ook een bekende in de food & flower industrie.


Hotseat & Fishbowl sessions

Jij bepaalt zelf samen met andere beslissers van binnen en buiten de sector de agenda. Welke vragen spelen er binnen jouw bedrijf? Welke ambities heb jij? Wat wil jij morgen bereiken?

Met specialisten als Paul Rulkens, Lodewijk Kleijn, Linda van Aken, Richard van de Merwe, Marcel Ribbens, Bas Allart en jullie als ervaringsdeskundigen zullen we de vragen die spelen met elkaar oplossen. Een mooi moment om te leren, te netwerken en samen te werken aan oplossingen onder begeleiding van innovatieve trainers die dagelijks in verschillende sectoren met dit bijltje hakken.

Programma | Master Track | 21 mei 2019

13.30 Ontvangst
14.00 Opening Master Track | High Performance Companies

15.00 Interactieve sessies met diverse topsprekers
18.15 Netwerkborrel

Tickets excl. BTW

Standaard Ticket | 99,- EU

Partner Ticket | 25% discount | 74,25 EU

Startup Ticket | 40,- EU

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

World Horti Center

1 Europa

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen