Gratis

Masterclass: 10 vragen die u als bestuurder moet stellen aan uw IT-manager

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCE

Prof. Bronkhorstlaan 10

Geb. 96 (gebouw Berg en Bosch)

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

IT-projecten zijn door hun bedenkelijke reputatie vaak niet populair onder bestuurders. Maar u heeft er wel mee te maken en bent misschien wel eindverantwoordelijk. Hoe creëert u rust en zekerheid voor u en uw bestuur op dit terrein?

Op deze interactieve middag spijkeren wij u bij aan de hand van 10 vragen die u uw IT-manager zou moeten stellen. Of uw ICT-leverancier. En de antwoorden die u wel en liever niet krijgt. Aan de hand van de 10 vragen komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Agile. Scrum. Waarom hebben we ervoor gekozen? Hebben we daarvoor zelf voldoende kennis, kunde en draagvlak? En ‘kan’ onze leverancier het wel?

  • Hoe is het partnership met externe dienstverleners ingericht? Hebben zij voldoende belang bij ons succes?

  • Hebben we het juiste ambitieniveau bij innovaties? ‘Overeten’ we ons of kunnen we juist meer? Hebben we voldoende focus?

  • En: hoe kan ik als bestuurder mijn IT-manager helpen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn IT-manager mij begrijpt en andersom?

De sessie is toegankelijk voor maximaal 8 deelnemers. Daardoor is veel discussie mogelijk en kunnen ervaringen worden gedeeld.

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor bestuurders en managers die IT in hun portefeuille hebben. Wij streven ernaar deelnemers uit verschillende sectoren in 1 bijeenkomst te hebben.

De sprekers
Joost van Bilsen en Eric van der Wolk zijn partners van BCE. Beide hebben meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties bij digitale transformaties, de inrichting van de interne IT-functie en de rol van externe dienstverleners daarin. Joost en Eric zijn zelf dagelijks werkzaam in projecten in verschillende rollen: van programmamanager tot extern adviseur.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar Esther Boxman via eb@bcase.nl, 06-10054715.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BCE

Prof. Bronkhorstlaan 10

Geb. 96 (gebouw Berg en Bosch)

3723 MB Bilthoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen