Gratis

Masterclass #5 - Trends en ontwikkelingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie in 's-Hertogenbosch

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De vastgoedmarkt is in beweging. Het energievraagstuk, CO2-reductie en de grondstoffendiscussie zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dit voor u? Met welke regels en eisen moet u rekening houden? En hoe zet u een duurzame vraag in de markt? Gebouw vol Energie organiseert vijf masterclasses waarin u wordt voorbereid op de benodigde verduurzaming van uw gebouw.

Masterclass #5: Trends en ontwikkelingen
3 juli, 14:00 uur – 17:00 uur
Naast energieneutraal wordt een circulair gebouw steeds belangrijker. Daarnaast hebben digitalisering en robotisering impact op uw bedrijfsvoering. Een gebouw moet tegenwoordig ook ‘smart’ zijn. Hoe gaat u hiermee om? En hoe kunt u deze ontwikkelingen koppelen aan uw bedrijfsambities? In deze masterclass hoort u alles over het vastgoed van de toekomst.

Sprekers: Cees van der Spek - EDGE technologies – OVG Real Estate & Stefan van Uffelen - directeur - Madaster

Meer informatie over het programma vindt u op deze flyer.

Locatie
Locatie volgt.

Aanmelden
Aanmelden kan door op ‘registreer’ te klikken aan de rechterkant van deze pagina. We raden u aan om minimaal één collega mee te nemen naar de bijeenkomst.

Bossche Energiecoalitie
Gebouw vol Energie werkt nauw samen met de Bossche Energiecoalitie (BEC). Bent u nog geen lid? Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de voordelen die deelname aan het BEC voor u kan bieden door BEC projectaanjager Laur Vissers.
In de Bossche Energiecoalitie werken ruim 50 bedrijven en organisaties samen aan CO2-reductie en een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie in 's-Hertogenbosch

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen