€ 69

Masterclass "Alles over Hormonen" door Vivian Reijs nu in Friesland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LOFT Boksum

17 Oedsmawei

9031 XN Boksum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij het gevoel dat jouw hormonen jou de baas zijn in plaats van andersom? Dan mag je deze masterclass "Alles over hormonen" niet missen!

Over dit evenement

‘Masterclass alles over hormonen’ nu eindelijk in Friesland, kom jij ook?

Slaap je slecht, ben je moe, futloos, prikkelbaar en een paar kilo te zwaar of juist te licht? Of heb je klachten als PMS, acne, PCOS, vruchtbaarheidsproblemen of (pré) overgangsklachten? Last van vage ditjes en datje? Heb je het gevoel dat je af en toe jezelf niet meer bent?

Dan wil jij deze masterclass niet missen.

In samenwerking met Vivian Reijs (TV presentatrice, auteur en gezondheidsexpert) organiseert De Studio en josevanegmond.nl een masterclass “Alles over Hormonen” ben jij er ook?

Zaterdag 25 mei aanstaande komt Vivian naar Friesland en daar zijn wij ontzettend blij mee. Met regelmaat geeft Vivian deze masterclass in het westen van Nederland, nog nooit eerder heeft zij de hormonen in Friesland getemd.

Onder het genot van een hapje en een drankje verteld zij alles over wat je zelf kunt doen hormonaal weer in balans te komen. Zodat je gezonder, blijer en fitter wordt en jezelf thuisvoelt in je eigen lichaam. Dan ben jij weer in charge en niet jouw hormonen! Deze masterclass geeft jou dé handvaten en de energie zelf aan de slag te gaan.

Het is een ontzettend leuk uitje. Neem je vriendin, zus, collega of buurvrouw mee voor een hele leerzame, gezonde en vooral super gezellige dag. We beginnen de dag met hormoon yoga, nee hoor jullie hoeven niet in hele ingewikkelde houdingen te komen. Het kan gewoon vanaf je stoel. We doen een aantal houdingen en ademhalingsoefeningen. Ook kom je nog meer te weten over wat essentiële oliën voor je doen.

Dit evenement wil je niet missen, het allerleukste en leerzame evenement van het jaar. Lekkere en gezonde hapjes, ontzettend veel informatie, super veel tips & tricks en weetjes over je hormonen. Nog nooit zijn hormonen zo leuk geweest.

Programma:

10:00-10:15uur Ontvangst

10:15-10:30uur Opening/ welkom

10:30-11:00uur Hormoon Yoga & Ademhaling

11:00-11:45uur Vivian Reijs

11:45-12:00uur Pauze

12:00 - 12:45uur Vivian Reijs

12:45-13:15uur Essentiële olie & Hormoon Yoga

13:15-14:00uur Afsluiting, vragen, hapje, drankje en boek signeren

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LOFT Boksum

17 Oedsmawei

9031 XN Boksum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen