€ 37,50

Masterclass Anything but Champagne

Venster Acties en details

€ 37,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuster Margaux

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Masterclass met mooie Duitse “Klassische Flaschengärung” wijnen. Van klassieke druiven tot Sekt van Riesling... Een waar feestje!

Over dit evenement

Duitsland is sinds eeuwen een van de landen met de hoogste consumptie van mousserende wijnen zoals Champagne en Sekt. Begin 19de eeuw vertrokken vele Duitsers naar de Champagnestreek om zich de techniek die bekend staat als de "Methode Champenoise" eigen te maken. Sommigen, bijvoorbeeld Bollinger, Piper-Heidsieck, Mumm, Krug, zijn er gebleven, anderen gingen weer terug, zoals Schloss Vaux.

Duitsland is een van de grootste producenten van schuimwijn ter wereld. Sekt is altijd een onderdeel geweest van het aanbod van Duitse wijnboeren. Er wordt steeds meer kwaliteit schuimwijn gemaakt en dat gaan we vanavond ondervinden.

Wij laten u mooie wijnen door “Klassische Flaschengärung” proeven. Naast de klassieke druiven die gebruikt worden voor Champagne zoals Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier, laten we u Sekt van Riesling en andere druivensoorten proeven. Een waar feestje!

Importeur Winesom weet de weg door Duitsland en laat je wat parels voor in het glas proeven.

Geen restitutie mogelijk. Indien je door omstandigheden verhinderd bent mag je wel op de gereserveerde dag vervanging sturen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuster Margaux

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen