€ 32,50 – € 48,75

Masterclass Bag to the Future

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koningin Wilhelminahaven ZZ 20

3134KG Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte tas maar heb je hem nog niet gevonden omdat geen een tas aansluit bij jouw wensen? Vind je het lastig om te bepalen welke tas nou echt bij jou past en kan je door alle opties simpelweg geen keuzes maken?

Dan is mijn masterclass Bag to the Future misschien wel iets voor jou!

Stel je eens voor.. tijdens een 2/3 uur durende workshop krijg je de kans om je ultieme tas te ontwerpen die precies aansluit bij al jouw wensen.

  • Voor aanvang van het event vul je een vragenlijst in waardoor ik een beter beeld krijg van jou en jouw wensen.
  • Op basis van die vragenlijst en op basis van mijn expertise maak ik een ontwerp voor je. Een ontwerp speciaal voor jou!
  • Tijdens het event krijg je die schets te zien en leg ik je uit waarom ik denk dat juist die tas geschikt is voor jou. Natuurlijk hoef je niet perse iets met dit ontwerp te doen maar het kan een opzet zijn voor jouw perfecte tas. Leuk om aan het eind van het event de twee ontwerpen te vergelijken!
  • Onder mijn begeleiding, kennis en ervaring leidt ik je tijdens de masterclass door alle stappen heen om de perfecte tas voor jezelf te ontwerpen. Ik vertel je over de verschillende modellen, type leer en waar je op moet letten bij het samenstellen van een tas.
  • Je hebt de keuze uit de verschillende modellen uit de collectie: Harley, Little Harley, Lucy, Sally, Charley, Jacky
  • Na het kiezen van een basismodel wordt het pas echt leuk, welke kleur gaat het worden, veel of weinig vakjes, rugtas of shopper? You name it, I make it!

Aan het eind van het event heb jij een ontwerp van de ultieme tas die perfect aansluit bij al jouw wensen en die helemaal bij jou past. Nooit meer zoeken naar de perfecte tas! En guess what, je kunt jouw ontwerp direct door mij laten maken! Tot slot kan je alvast bijpassende accessoires shoppen, zoals bijvoorbeeld een mooie portemonnee voor bij je nieuwe tas! Natuurlijk die dag voor een speciale prijs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koningin Wilhelminahaven ZZ 20

3134KG Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen