€ 37,50

Masterclass 'Cinematografie Commercials/Speelfilms' - Daan Nieuwenhuijs | 4...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inhoud

In deze Masterclass gaat Director of Photography Daan Nieuwenhuis in op cinematografie voor commercials en speelfilms. Hij vertelt aan de hand van voorbeelden over de voorbereiding en het draaien van commercials en scènes met meerdere camera’s.

Daan behandelt de verschillende keuzes, technieken, de samenwerking met diverse partijen en analyseert en bespreekt zijn eigen werk. Dus ben je benieuwd naar de werkwijze van een zeer ervaren D.o.P? Wil je meer te weten komen over het draaien met meerdere camera's en wat daar in voorbereiding allemaal bij komt kijken? Daar gaat Daan Nieuwenhuijs je in deze masterclass alles over vertellen.

Daan Nieuwenhuijs

In 2006 studeerde Daan Nieuwenhuijs af aan de Nederlandse Film Academie, sindsdien is hij fulltime aan het werk als Director of Photography (D.o.P). Daan is als D.o.P. verantwoordelijk voor vele commercials (o.a. McDonalds, Hunkemöller), speelfilms, series en videoclips.

Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige opleidingen Regie Fictie of Montage volgen. Je kunt dan het bedrag van deze masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting, gelieve contact op te nemen.

Deze masterclass is voor en door professionals.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen