€ 120,75

Masterclass Creatief Schrijven voor Ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kun je maar moeilijk op een originele tekst komen voor je zakelijke Facebook pagina? Wil je nu eindelijk eens aan de slag met teksten op je website zodat het staat als een huis? Of vind je het hoog tijd dat je die nieuwsbrieven en blogs gaat schrijven? Te gek! En slim. Want goede teksten zijn van cruciaal belang voor je bedrijf. Wie gaat er immer je product of dienst afnemen als je niet duidelijk communiceert wat je te bieden hebt?

Ik leer je in één avond:

Effectief je doelgroep aanspreken
Schrijven wat je werkelijk bedoelt
Tot de kern van je boodschap komen
Opvallen tussen al het aanbod
Nieuwe klanten aanspreken
Mensen triggeren met je verhaal
Je product of dienst verkopen

Dit vinden eerdere deelnemers van de Masterclass.

Iedere ondernemer zou baat hebben bij deze Masterclass. Wie moet er tegenwoordig niet iets schrijven voor je site, een nieuwsbrief of social media? Het mooie is: je hebt gelijk een concreet resultaat waar je meteen iets aan hebt voor je bedrijf.
Lucia de Boer

Een aanrader!
Wil je graag een zelfverzekerde creatieve schrijver worden? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de Masterclass Creatief Schrijven. De manier waarop Jantien tips en tricks met de cursisten deelt, is openhartig, laagdrempelig, goed onderbouwd met voorbeelden en het werkt bovendien erg motiverend om zelf aan de slag te gaan. Haar visie op tekstschrijven en haar prikkelende inspiratie werken aanstekelijk. Ik ben enthousiast.
Annegrit Schuurmans

Wat een sprankelende pure en bevlogen schrijfster is Jantien. En die bevlogenheid kan ze ook nog overbrengen op een breed publiek. Genoten van de workshop vol verrassende elementen zoals rode draken, groene kool en roze pennen.... nieuwsgierig? Ik kan je de workshop van harte aanbevelen. Daar krijg je gegarandeerd geen spijt van.
Annemieke ter Avest

Een echte aanrader, de workshop creatief schrijven van Jantien. Op een prettige en ongedwongen manier leer je anders te schrijven maar wel vanuit jezelf.
Marianne Boschker - Boom

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen