Gratis

Masterclass 'Creëer cliënten door conversatie'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Color Business Center Nijmegen Kerkenbos

1037 Kerkenbos

6546 BB Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als coach weet jij als geen ander hoe krachtig coaching werkt om gedachten, gedrag en zelfs levens te transformeren. Die kracht van coaching geef je het liefste door aan zoveel mogelijk mensen. Hoe natuurlijk zou het voor je zijn als je dat wat jij te bieden hebt, dat wat jij als van nature doet, dat waar jij alles van weet, inzet als de perfecte basis voor klantcreatie? En je niet langer wakker hoeft te liggen van klanten vinden, aantrekken of acquireren. Maar gewoon met potentiële klanten in gesprek gaat, hen vanuit verbinding en oprechte belangstelling kennis of een ervaring overdraagt. Dat wat je van nature al het liefste doet.

Dat is waar we in deze masterclass op focussen. Hoe zet je de kracht van conversatie in om de verbinding met potentiële klanten aan te gaan, en hoe zorg je ervoor dat je vanuit dat punt samenwerking of aanschaf van jouw coaching verder vorm geeft? Aan de hand van vier pijlers krijg je inzicht hoe dit proces ook voor jou werkt. De focus ligt niet op online marketing, online programma’s of mailinglijsten opbouwen, want wees eerlijk; dit zijn vaak afleiders van dat waardoor je werkelijk klanten creëert. Natuurlijk kun je deze middelen inzetten binnen de vier pijlers, toch is het absoluut geen noodzaak voor het bouwen van een succesvolle coachingspraktijk.

Dit neem je mee uit de masterclass:

  • een krachtig framework met 4 pijlers waarmee een goedlopende praktijk wordt gecreëerd;
  • op welke manier je effectiever met je uren omgaat in relatie tot je omzet;
  • wat er voor nodig is om het framework ook te laten werken.

Geen sales in deze masterclass, geen geheimen die je daarna moet kopen. Wel een uitnodiging om eventueel verder in gesprek te gaan. Als het past, als het klikt. Jouw investering: je commitment in tijd, aandacht en energie.

Je gaat naar huis met concrete tips die je direct kunt toepassen. En ook wílt toepassen om ervoor te zorgen dat dit niet weer een masterclass wordt die je wel volgt maar waarvan de informatie na twee dagen naar de achtergrond is geschoven. Dat zou zonde zijn van jouw tijd. Klanten worden gecreëerd, het is een actief proces waarin je zelf ook actief moet zijn om die resultaten te behalen die je al zo lang voor ogen hebt!

Voor wie?

Deze masterclass is voor coaches die hun bedrijf naar de next level willen brengen en meer omzet en cliënten willen creëren. En voor coaches die business coaching willen toevoegen aan hun repertoire. Heb jij al van alles geprobeerd en blijven de resultaten zoals je ze écht voor ogen hebt uit, dan is het zeker een aanrader deze masterclass te volgen. De informatie en ervaring die je hierin opdoet, is uniek in Nederland. Mocht je je vooraf willen inlezen, dan raden we je het boek The Prosperous Coach, geschreven door Rich Litvin en Steve Chandler aan.

Door wie?

De masterclass wordt gegeven door Elsbeth van Lienden in samenwerking met Jantine van den Boom. Elsbeth en Jantine begeleiden professionele coaches en gedreven ondernemers die hongerig zijn naar verandering en nu écht resultaat willen zien. Hun cliënten behalen deze krachtige resultaten keer op keer in no time simpelweg omdat zij zichzelf niet langer in de weg staan. Dat is de ware kracht van coaching. Je hebt niet meer informatie nodig. Alles zit al in je. Elsbeth maakt bovendien onderdeel uit van het team van de Straight Line Business School. Jantine is tevens een ervaren trainer en coacht professionals en ondernemers die zinvol willen werken op hun eigen manier.

Elsbeth en Jantine creëren ook hun eigen bedrijf succesvol via conversatie en coaching, werken met een eigen coach om tot deze resultaten te kunnen komen en zijn groot fan van liefdevolle directheid.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Color Business Center Nijmegen Kerkenbos

1037 Kerkenbos

6546 BB Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen