Gratis

Masterclass 'Creëer cliënten door conversatie'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Je Bruisende Zelf

Sint Annastraat 37a

5421 KB

Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als coach weet jij als geen ander hoe krachtig coaching werkt om gedachten, gedrag en zelfs levens te transformeren. Die kracht van coaching geef je het liefste door aan zoveel mogelijk mensen. Hoe natuurlijk zou het voor je zijn als je dat wat jij te bieden hebt, dat wat jij als van nature doet, dat waar jij alles van weet, inzet als de perfecte basis voor klantcreatie? En je niet langer wakker hoeft te liggen van klanten vinden, aantrekken of acquireren. Maar gewoon met potentiële klanten in gesprek gaat, hen vanuit verbinding en oprechte belangstelling kennis of een ervaring overdraagt. Dat wat je van nature al het liefste doet.

Dat is waar we in deze masterclass op focussen. Hoe zet je de kracht van conversatie in om de verbinding met potentiële klanten aan te gaan, en hoe zorg je ervoor dat je vanuit dat punt samenwerking of aanschaf van jouw coaching verder vorm geeft? Aan de hand van vier pijlers krijg je inzicht hoe dit proces ook voor jou werkt. De focus ligt niet op online marketing, online programma’s of mailinglijsten opbouwen, want wees eerlijk; dit zijn vaak afleiders van dat waardoor je werkelijk klanten creëert. Natuurlijk kun je deze middelen inzetten binnen de vier pijlers, toch is het absoluut geen noodzaak voor het bouwen van een succesvolle coachingspraktijk.

Dit neem je mee uit de masterclass:

  • een krachtig framework met 4 pijlers waarmee je op jouw manier je goedlopende praktijk of bedrijf kunt creeren;
  • inzicht in wat er voor nodig is om het framework ook te laten werken;
  • een startpunt om de kracht van conversatie op jouw manier in te zetten. Door je eigen woorden te vinden waarmee je krachtig neerzet voor wie je er bent, wat je doet en wat dat de ander oplevert.

Geen sales in deze masterclass, geen geheimen die je daarna moet kopen. Wel een uitnodiging om eventueel verder in gesprek te gaan. Als het past, als het klikt. Jouw investering: je commitment in tijd, aandacht en energie.

Je gaat naar huis met concrete tips die je direct kunt toepassen. En ook wílt toepassen om ervoor te zorgen dat dit niet weer een masterclass wordt die je wel volgt maar waarvan de informatie na twee dagen naar de achtergrond is geschoven. Dat zou zonde zijn van jouw tijd. Klanten worden gecreëerd, het is een actief proces waarin je zelf ook actief moet zijn om die resultaten te behalen die je al zo lang voor ogen hebt!

Voor wie?

Deze masterclass is voor coaches die hun bedrijf naar de next level willen brengen en meer omzet en cliënten willen creëren. En voor coaches die business coaching willen toevoegen aan hun repertoire. Heb jij al van alles geprobeerd en blijven de resultaten zoals je ze écht voor ogen hebt uit, dan is het zeker een aanrader deze masterclass te volgen. De informatie en ervaring die je hierin opdoet, is uniek in Nederland. Mocht je je vooraf willen inlezen, dan raad ik je het boek The Prosperous Coach, geschreven door Rich Litvin en Steve Chandler aan.

Door wie?

De masterclass wordt gegeven door Jantine van den Boom van Je Bruisende Zelf. Ik begeleid professionele coaches en gedreven ondernemers die hongerig zijn naar verandering en nu écht resultaat willen zien. Dat resultaat ontstaat simpelweg omdat zij zichzelf niet langer in de weg staan. Dat is de ware kracht van coaching. Je hebt niet meer informatie nodig. Alles zit al in je. Ik creeer ook mijn eigen bedrijf succesvol via conversatie en coaching, werk met een eigen coach om tot deze resultaten te kunnen komen, ben groot fan van liefdevolle directheid én van zinvol werken en ondernemen op je eigen manier. Let's explore, let's create!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Je Bruisende Zelf

Sint Annastraat 37a

5421 KB

Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen