€ 37,50

Masterclass Daan Nieuwenhuijs | Cinematografie Commercials/Speelfilms

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inhoud

D.o.P. Daan Nieuwenhuijs gaat tijdens deze masterclass in op cinematografie voor commercials en speelfilms. Hij vertelt aan de hand van voorbeelden hoe je commercials en grote fictie scenes maakt die worden gedraaid met meer dan 5 camera’s en vooral hoe je dit voorbereidt.

Hierbij gaat hij, naast zijn voorbereiding, in op de verschillende camera keuzes, technieken, samenwerking met diverse partijen, zoals regie, opdrachtgever en camera-operators. Daan laat je de verschillen tussen zijn fictie films en commercials zien en vertelt je alles over de werkwijzes op deze twee verschillende sets.

Hij analyseert en bespreekt samen met jou zijn gedraaide commercials, zoals bijv. die van McDonalds. Bekijk hier een voorbeeld en hier een making off. Dus ben je benieuwd naar de werkwijze van een D.o.P op tal van commercial en speelfilm sets? Wil je meer te weten komen over de verschillen en de overeenkomsten tussen fictie en commercials? Daar gaat Daan NIeuwenhuijs je in deze masterclass alles over vertellen.

Daan Nieuwenhuijs

In 2006 studeerde Daan Nieuwenhuijs af aan de Nederlandse Film Academie, sindsdien is hij fulltime aan het werk als Director of Photography (D.o.P). Daan is als D.o.P. verantwoordelijk voor vele commercials (Seat, Adidas), speelfilms en videoclips. Hij werkte mee aan o.a. de films 'Voor elkaar gemaakt', 'Pak van mijn hart' en 'Knetter'.

Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige opleidingen Regie Fictie of Montage volgen. Je kunt dan het bedrag van deze masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting, gelieve contact op te nemen.

Deze masterclass is voor en door professionals.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen