Masterclass: De geheimen van groei

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Science Park 608

608 Science Park

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een groter pand, nieuwe producten, (meer) mensen in dienst nemen, bedrijfscultuur, innoveren en misschien wel nieuwe verkooppunten openen. Groei houdt voor iedere ondernemer weer iets nieuws in. Maar een aspect blijft hetzelfde: groei is vooruitgang. Tijdens deze masterclass vertellen we de geheimen van de transitie van start-up naar scale-up.

Tijdens de masterclass ga je samen met andere ondernemers aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van groei te bespreken zoals personeel, strategie en operatie. Aan het eind van de masterclass heb je concrete handvatten om direct toe te passen in je bedrijf.

De masterclass wordt gegeven door oa Joost Reimert die meerdere ondernemingen heeft opgericht in verschillende industrieen. Daarnaast is hij betrokken bij ACE als scale-up experts en heeft vele ondernemers bijgestaan bij de groei van hun bedrijf.

Robert Meijer heeft gewerkt als commercieel directeur bij de Fortis bank en in zijn huidige rol als business coach en consultant begeleid hij ondernemers en bedrijven met het formuleren en realiseren van hun doelen. De focus ligt op financiële vraagstukken (waaronder het verkrijgen van financiering en het managen van de relatie met de bank in het bijzonder)

Zit jij in een groeifase en krijg je ineens te maken met allerlei facetten waarop je als ondernemer moet reageren maar niet weet precies hoe? Meld je dan aan voor de masterclass "De geheimen van groei" op 30/10 van 14.45 -18.00 uur op Science Park 608 te Amsterdam

Kosten: Normaal 50 euro (excl. btw) per deelnemer, echter voor het PIM Noord-Holland netwerk (gevestigd met je start-up in NH) 50% korting, slechts 40 plekken beschikbaar.

Datum en tijd

Locatie

Science Park 608

608 Science Park

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen