MASTERCLASS: Dé start voor het plannen van je bruiloft!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel & Brasserie Katoen

9 Bleekveld

4461 DD Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
YAY! Jullie gaan trouwen. Deze middag is dé start voor het plannen van je bruiloft.

Over dit evenement

De presentaties worden gegeven door professionals uit het vak. Zij delen graag hun ervaring en tips met jullie. We doorlopen de hele planning van jullie bruiloft en lichten daarbij een aantal onderwerpen verder uit zoals; fotografie, bloemen & tips voor jullie ceremonie.

Bij het plannen van je bruiloft komt een hoop kijken. Dit kan de nodige stress met zich mee brengen, maar het is juist belangrijk om van de voorbereiding te kunnen genieten. Met deze masterclass willen we je hierbij helpen. We nemen je mee van A tot Z zodat jij naar huis gaat met een hoofd vol tips en inspiratie en helemaal klaar bent voor het plannen van jouw grote dag. Of dit nu in de begin fase is of juist voor de puntjes op de i (want heb je overal aan gedacht?), een aantal tips van professionals zijn altijd fijn, toch?

Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje en (bruids)TAART. Vervolgens starten de inspiratie sessies. Tijdens deze sessies is het ook mogelijk om vragen te stellen aan de professionals.

Liever een momentje voor jezelf met een leverancier? Na afloop van de presentatie is er een netwerk borrel. Hier kun je onder het genot van een hapje & drankje kennismaken met de leveranciers én uiteraard al je vragen stellen. Uiteraard ga je met een leuke goodiebag naar huis!

Deze middag wordt georganiseerd op een hele toffe (nieuwe) trouwlocatie in Goes: ZAAL bij Katoen. We nodigen jullie graag uit om inspiratie op te komen doen tijdens deze middag vol kennis en tips.

13:30 Ontvangst

14:00 Start inspiratie sessies

15:00 Korte pauze

15:15 Inspiratie sessies

16:00 Netwerken

17:30 Einde middag

20 april 2019

13:30-17:30

ZAAL bij Katoen - Bleekveld 9, Goes

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel & Brasserie Katoen

9 Bleekveld

4461 DD Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen