€ 497,33

Meerdere data

Masterclass deel 1: wat moet je weten als interieurprofessional?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Masterclass deel 1: wat moet je weten als interieurprofessional?

Over dit evenement

Ben jij een creatieve, ambitieuze (startende) interieurstylist, -adviseur of -ontwerper? Ben je je eigen bedrijf gestart of sta je op het punt deze stap te zetten?

En wil je…

- meer zelfvertrouwen

- een concreet doel met je bedrijf en plan van aanpak

- jouw ideale klant bepalen én aanspreken?

- handvatten hoe je een offerte maakt en zorgt dat dit een opdracht wordt

- betere vragen stellen aan jouw klant

- praktische tools om effectiever te werken?

Inhoud masterclass

Tijdens deze masterclass, wil ik je vertellen hoe...

- ik het offertetraject doorloop,

- mijn offertes opbouw en ervoor zorg dat dit ook een opdracht wordt

- ik een intakegesprek voer en welke vragen ik stel

- ik aan stalen kom, met welke programma's ik werk en hoe mijn werkwijze is opgebouwd

- je deze jouw ideale klant kunt aanspreken en wie dit is

Groep

Hoe leuk is het om van elkaar te leren en elkaar te inspireren? In een groep van 6 deelnemers gaan we dieper in op jouw vragen en die van elkaar. Ik vind het belangrijk dat de precieze inhoud van de masterclass aansluit op jouw vragen. Daarom heb je de mogelijkheid om van te voren je vragen op te sturen als reactie op een e-mail die ik twee weken van tevoren naar je vesrtuur.

Na de masterclass is er voldoende tijd om met lotgenoten en/of mij te sparren en vooral: van elkaar te leren!

Programma:

10:00 -10:30 - inloop

10:30 - 12:30 - deel 1

12:30 - 13:30 - pauze

13:30-15:00 - deel 2

15:00 - 16:00 - netwerken

16:00 - sluiting zaal

Parkeren en consumpties

De bijeenkomst is inclusief consumpties en lunch. Parkeerinformatie volgt als de locatie in Arnhem definitief is.

Maatregelen

De bijneenkomst is Corona-proof met voldoende mogelijkheden om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Mochten de maatregelen aangescherpt worden in de vorm van een intelligente lockdown, dan wordt het evenement online gevoerd. Wanneer je zelf klachten hebt, kun je niet komen.

Verder

Na het boeken van je ticket krijg je automatisch een factuur. Annuleren is niet mogelijk (in verband met alle voorbereidingen en kosten), ook niet vanwege gezondheidsklachten. Op afstand deelnemen via videobellen is eventueel mogelijk. Een week van tevoren ontvang je van mij een e-mail waarin ik je vraag om vragen door te geven, zodat ik de lezing nog beter kan aansluiten op jouw persoonlijke situatie!

Ervaringen van andere deelnemers

“Twee jaar geleden heb ik een masterclass gevolgd bij Laura. Deze was enorm leerzaam en soms kijk ik nog wel eens terug. Je komt bijvoorbeeld meer te weten over hoe je de juiste informatie van je potentiële klant kan krijgen, hoe presenteer je jouw business, waar sta je voor. Maar ook hoe je een efficiënte werk- en weekplanning maakt, welk schema pas je toe om de informatie van de klant inzichtelijk te houden, welke prijzen hanteer je, enz. Kortom, je gaat weer naar huis met veel informatie over de verschillende gebieden die je tegenkomt als zelfstandige ondernemer. En daarnaast krijg je een flinke dosis energie van het enthousiasme en de passie die Laura uitstraalt over ons geweldige vak!” - Ageeth van Studio Ageeth

''2 jaar geleden heb ik een masterclass gevolgd bij Laura om mijn eigen bedrijf succesvol te laten worden. Ik had toen net mijn baan opgezegd om volledig met mijn eigen bedrijf bezig te kunnen zijn. Met alle info en tips van deze super leuke en erg leerzame dag, ben ik vol energie naar huis gegaan. Vervolgens veel informatie toegepast in mijn onderneming en ik mag trots zeggen dat ik na 2 jaar hard werken een succesvol interieuradvies & styling bedrijf heb. Waar ik vroeger bang voor was, hoe kom ik aan opdrachtgevers, komen ze nu bij wijze van spreken aanwaaien. Ik raad dus iedereen aan die twijfelt, deze masterclass te volgen bij Laura want het geeft je veel energie en kijk op wat je kunt gaan doen en of kunt veranderen in je eigen onderneming.'' - Kelly van Ster in Wonen

Delen met vrienden

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen